1. خانه
  2. /
  3. کتاب درباره ی کشتن

کتاب درباره ی کشتن

نویسنده: نسیم مرعشی
2.44 از 9 رأی

کتاب درباره ی کشتن

About Killing
انتشارات: نشر چشمه
٪10
125000
112500
معرفی کتاب درباره ی کشتن
کتاب "درباره کشتن" نوشته‌ی نسیم مرعشی یک اثر ادبی است که مسائل انسانی، روانشناسی، و اجتماعی را بررسی می کند . این کتاب داستانی تاریک و عمیق را دربرگیرنده است و به موضوعاتی مانند هویت، عشق، خشونت، و اختیار انسانی به صورت تخیلی و پرسشی می‌پردازد.

در این اثر، نسیم مرعشی از زوایا و زوایای مختلف به پیچیدگی‌های ذهنی انسان‌ها می‌پردازد و خواننده را به تفکر و تأمل در مسائل مهمی که جامعه را تحت تأثیر قرار داده، ترغیب می‌کند. او تلاش می‌کند تا عمیق‌ترین پیچیدگی‌های روانی و انسانی که در پس آن حادثه مخفی شده است را برملا کند.

این اثر به عنوان یک رمان روانشناسی و اجتماعی شناخته می‌شود که انسان‌ها را در مواجهه با انتخاب‌ها و عواقب آن‌ها تحت تأثیر قرار می‌دهد. با توجه به عمق موضوعاتی که در این کتاب مورد بررسی قرار می‌گیرد و استقبال گسترده‌ای که از آثار ادبی با مضمون‌های مشابه در جامعه وجود دارد، "درباره کشتن" یک کتاب پرفروش و محبوب به شمار می‌آید که توانسته است مخاطبان متعددی را به خود جلب کند و فهم و آگاهی شان درباره مسائل پیچیده انسانی را تسهیل کند.
درباره نسیم مرعشی
درباره نسیم مرعشی
نسیم مرعشی زادهٔ سال ۱۳۶۲ در اهواز، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک، نویسنده و روزنامه‌نگار ایرانی است. وی با کتاب پاییز فصل آخر سال است در سال ۱۳۹۳ برنده جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد. «هرس» نام کتاب دیگری از این نویسنده است .
نظر کاربران در مورد "کتاب درباره ی کشتن"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

قلم خانم مرعشی و نوع نگاهش به مسئله‌ی مرگ خالی از هر گونه احساس، سرد، بی روح و خشک است، او آنجاست تا روایت کند انسان‌ها چه می‌کنند، نه این که چرا این گونه هستند و باید چگونه باشند. در تک تک فصل‌های کتاب به مسئله‌ی مرگ به چشم یک واقعه‌ی تراژیک نگاه نمی‌کند و نمی‌خواهد جُستار روایی‌اش را درگیر احساست سانتی‌مانتال کند، اما در این بین، لابه‌لای روایات، توصیفات آنقدر زیبا و هنرمندانه هستند که روحی باشند در کالبد سرد کتاب. کتاب متشکل است از هفت فصل که ممکن است در فصل اول و دوم کمی از قاب بیرون بزند اما از فصل سوم به بعد خودش را پیدا می‌کند و به شکلی اعجاب‌آور در مغز استخوان مخاطب‌اش نفوذ می‌کند، یقه‌ی او را می‌چسبد و رهایش نمی‌کند.

1405/06/02 | توسطM.Rahimi
0
| |

متاسفانه دوستش نداشتم اما قلم خانم مرعشی رو توو کارای دیگه شون می‌پسندم

1405/01/04 | توسطآتنا جبلی
0
| |