1. خانه
  2. /
  3. کتاب حقوق کار (جلد دوم)

کتاب حقوق کار (جلد دوم)

3.3 از 1 رأی

کتاب حقوق کار (جلد دوم)

Labour law
انتشارات: سمت
ناموجود
214000
معرفی کتاب حقوق کار (جلد دوم)
در حقوق کار باید به این نکته مهم توجه داشت که ویژگی‌های تعهدات کارگر - یعنی انجام شخصی، نظارت شده و دقیق کار و نیز اختیارات گسترده کارفرما در اداره کارگاه، برقراری شرایط مناسب کار اعم از ساماندهی مدت کار ایمنی محیط کار شرایط ویژه زنان و نوجوانان، مزد عادلانه و متناسب با نیازهای کارگر و حمایت از پرداخت آن را ایجاب می کند. رعایت این شرایط حداقلی لازمه احترام به شأن انسانی کارگر محسوب میشود؛ و نادیده گرفتن این حمایتها - که سلامت و گاه جان کارگر را تهدید میکند - مسئولیت کارفرما را در پی خواهد داشت.
از سوی دیگر، سیاست گذاری در زمینه آموزش به عنوان مقدمه اشتغال، بسترسازی برای اجرای برنامه های منسجم اشتغال زا، ایجاد سازوکارهای نظارت بر رعایت مقررات کمک به حل اختلاف‌های کار از راه نهادهای مناسب و احترام به تعهدات بین‌المللی از جمله تکالیف دولت در شکل تحول یافته و مدرن آن است.
درباره عزت الله عراقی
درباره عزت الله عراقی
سیدعزت‌الله عراقی (۱۳۱۹ در کرمان- ۲۰ آبان ۱۳۹۶ در تهران) حقوق‌دان ایرانی و استاد دانشگاه تهران بود. او ملقب به پدرِ حقوق کارِ ایران بود و برای نگارش کتاب حقوق بین‌المللی کار برگزیدهٔ هفتمین دورهٔ کتاب سال ایران شد.عزت‌الله عراقی در سال ۱۳۱۹ (ش) در شهر کرمان به دنیا آمد. تحصیلات دوره ابتدایی و متوسطه را در همین شهر به پایان رساند. در کنار تحصیلات مدرسه‌ای، به فراگیری صرف و نحو عربی، منطق و مقدمات فلسفه در محضر اساتید همچون محمد جواد آموزگار، سعید العراقین (پدرشان) وآقا شیخ حسین فقیه، پرداخت.در سال ۱۳۴۰ (ش) وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه تهران شد و و از محضر چون مرحوم دکتر سید حسن امامی کسب فیض نمود. در سال ۱۳۴۴ (ش) لیسانس حقوق را با احراز رتبه اول دریافت کرد. به همین دلیل با استفاده از بورس تحصیلی دولت، به فرانسه رفت و پس از ۵ سال، با ارائه پایان‌نامه حقوق کار و تأمین اجتماعی موفق به دریافت دکترای حقوق خصوصی شد.عزت‌الله عراقی پس از بازگشت به ایران، در سال ۱۳۴۹ (ش) به هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران پیوست و عضو تمام وقت گروه حقوق خصوصی و اسلامی شد. در سالهای ۱۳۵۰ و ۱۳۵۲ (ش) معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده حقوق را بر عهده داشت. در سال ۱۳۵۷ (ش) از سوی استادان و نمایندگان دانشجویان و کارکنان دانشکده حقوق دانشگاه تهران به عنوان نخستین رئیس دانشکده حقوق دانشگاه تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی برگزیده شد و تا سال ۱۳۵۸ (ش) در این سمت باقی ماند. سپس ریاست مدرسه حقوقی تطبیقی را تا سال ۱۳۶۱ (ش) بر عهده گرفت.عراقی از جمله نویسندگان پیش‌نویس قانون کار پس از انقلاب اسلامی است و آثار در زمینه حقوق کار نوشته‌است و به دلیل همین فعالیت‌ها، از وی به عنوان پدر حقوق کار ایران نامبرده می‌شود و آیین نکوداشت استاد عراقی به پاس پنجاه سال خدمات این استاد بزرگ با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در عصرگاه روز دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ با نام ” در ستایش داد، مهر و فرزانگی” برگزار شد.



دسته بندی های کتاب حقوق کار (جلد دوم)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب حقوق کار (جلد دوم)" ثبت می‌کند