1. خانه
  2. /
  3. کتاب آسمان ارغوانی بود

کتاب آسمان ارغوانی بود

نویسنده: ناصر یوسفی
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب آسمان ارغوانی بود

The sky was amethystine
انتشارات: پیدایش
٪30
144000
100800
معرفی کتاب آسمان ارغوانی بود
«آسمان ارغوانی بود» نوشته‌ی ناصر یوسفی برای گروه سنی بالای 16 سال و از مجموعه‌ی «ادبیات عاشقانه» است.
«آشر» شخصیت اصلی داستان، پسری کلیمی و ایرانی، با چشمانی سبز و ابروانی مشکی و قدی بلند، در کنار مادرش روزگار می‌گذارند. او از طریق دوره‌گردی و فروش پارچه‌های بسیار زیبا و مرغوب، به اهالی روستاهای دور و نزدیک، درآمد نسبتا خوبی دارد و با آن، هزینه‌های زندگی خود و مادرش را تامین می‌کند. آشر همیشه به پارچه‌های خاص و ویژه علاقمنده بوده و تمامی دوره‌گردان و کولی‌ها نیز این موضوع را می‌دانند، بنابراین با خریدن پارچه‌های خاص از سراسر دنیا و فروش آن‌ها به آشر، باعث خوشحالی او می‌شوند. خوش زبانی و مهارت آشر در برقراری ارتباط با مشتریان و هوش و ذکاوتش در داد و ستد، او را در کارش ماهر کرده و باعث موفقیت او شده است.
سفر «آشر» به روستاهای مختلف، توجه دختران جوان را به سوی او جلب و آن‌ها را برای خرید و هم‌صحبتی با او ترغیب می‌کند. او می‌داند دختران بسیاری به او دل بسته‌اند، اما ترس‌ها، محدودیت‌ها و حس سرکوب شده‌اش امان نمی‌دهد که محبوبیتش را باور کند. در یکی از این روستاها چشم آشر به دختر زیبایی به نام «نارگل» می‌افتد. آﺷﺮ در ﺧﻮرﺟﯿﻨﺶ ﭼﻨﺪ ﻗﻮاره ﭘﺎرﭼﻪ ﺧﺎص و ﮔﺮاﻧﻘﯿﻤﺖ دارد. ﺑﯿﻦ آن‌ها اطﻠﺲ ارﻏﻮاﻧﯽ است که آن را ﺑﺮای ﻧﺎرﮔﻞ ﮐﻨﺎر ﮔﺬاﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺷﺎﯾﺪ ﻧﺎرﮔﻞ آن را ﺑﺨﺮد. ستار یکی از جوانان روستا نیز به نارگل دل بسته است. او آن‌قدر عاشق است که همه‌ی راز و رمزهای نارگل را می‌داند. اما نارگل شیفته‌ی آشر است. حضور و حال و هوای آشر او را دگرگون می‌کند. اما سنت، عادت، باور و … نمی‌تواند به نارگل فرصت دهد شوریدگی خود را به یک جوان کلیمی اعلام کند.
نویسنده با خلق شخصیت‌هایی جذاب و فضایی تازه خوانندگان را با داستان و شخصیت اصلی آن یعنی آشر همراه می‌کند. او با استفاده از جذابیت موضوع عشق به تفاوت‌ها و موانع سنتی می‌پردازد که مانع رسیدن عشاق به هم می‌شود.
«آسمان ارغوانی بود» داستانی پرکشش است که از تفاوت فرهنگ و سنت می‌گوید، رمانی خواندنی برای نوجوانان علاقمند به داستان‌های عاشقانه.
درباره ناصر یوسفی
درباره ناصر یوسفی
ناصر یوسفی (متولد ۱۳۴۶) نویسنده کتاب‌های کودکان و نوجوانان است. او دکتری آموزش‌وپرورش دارد و مشاور چند نهاد بین‌الملی از جمله یونیسف، کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، یونسکو و شورای جهانی جمعیت بوده‌است. یوسفی مدیریت مؤسسه پژوهشی کودکان دنیا را بر عهده دارد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب آسمان ارغوانی بود" ثبت می‌کند