عشقی که ارزش جنگیدن را دارد. رویایی که ارزش مردن را دارد….
کاراوال به پایان رسیده است، اما شاید بهترین بازی هنوز شروع نشده باشد. این بار هیچ تماشاگری وجود ندارد: فقط کسانی که برنده می شوند و کسانی که همه چیز را از دست می دهند.
خوش آمدید، به فینال خوش آمدید. همه بازی ها باید به پایان برسند.
کتاب کاراوال – پایان " کتاب سوم از مجموعه ی «کاراوال»" نوشته استفنی گاربر برای محدوده سنی نوجوانان نوشته شده است. این کتاب توسط محمد صالح نورانی زاده به فارسی برگردانده شده است و نشر "باژ" نیز آن را منتشر کرده است. شما می توانید این کتاب را از طریق وبسایت ایرانکتاب به صورت غیر حضوری خریداری کنید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما تحویل داده شود.
اسکارلت که تحت تأثیر یک ملوان سرکش و نقشه های خواهرش قرار گرفته، فقط در کاراوال بازی نمی کند. او برنده می شود. در طول بازی او می بیند که زمان به آسانی مانند سکه ها معامله می شود و مرده ها زنده می شوند. او عشق واقعی را پیدا می کند و قدرت آرزویی که به طور جدی انجام می شود را کشف می کند. شاید مهمتر از آن، اسکارلت یاد میگیرد چگونه قوی باشد.
فینالی که راضی کننده است
با اینکه مدتها بود در برابر خوندن جلد سوم مقاومت میکردم تا مجبور نشم از دنیای کاراول خداحافظی کنم، اما بالاخره این مجموعه هم به پایان رسید و برای همیشه گوشهای از قلب من رو به خودش اختصاص داد. ماجراجوییهای کاراوال، فداکاریهای تِلا و اسکارلت، جادوی اسطوره، عشق جولیان و... من رو ساعتها توی دنیای کتاب غرق کرد و مطمئنم که باز هم برای بازخونی سراغش میام. پایان داستان انتظاراتم رو به خوبی برآورده کرد و ترجمه هم خیلی خوب بود. توی جلد قبل خوندیم که اجلها آزاد شدن و توی سرزمین اِلانتاین مشغول خرابکاری هستن. ستارهی فتاده، اجلی که اجلهای دیگه رو خلق کرده، به دنبال قدرت بیشتریه و این اسکارلت و تِلا هستن که باید جلوی اون رو بگیرن. اما همه چیز به همین راحتی نیست. تِلا که بین شاهزادهی قلبها و اسطوره دچار تردید شده، باید با قلبش کنار بیاد و انتخاب نهاییش رو انجام بده و اسکارلت که مطمئنه عاشق جولیانه، تصمیم میگیره به کنت نیکولاس فرصتی دوباره بده. در شرایطی که دو خواهر درگیر روابط عاطفی خودشون هستن و اجلها آزادانه در شهر پرسه میزنن تا خرابکاری کنن، آیا اسکارلت و تِلا موفق میشن جلوی ستارهی فتاده رو بگیرن؟ و قبل از اون، آیا موفق میشن با قلب خودشون به توافق برسن؟ چه رازهایی در این بین افشا میشه؟ چه کسی حاضره به خاطر عشق فداکاری کنه؟ امتیاز در گودریدز: 4.12 پ.ن.¹: یه موردی که بنظرم نویسنده باید یکم در موردش سلیقهی بیشتری به خرج میداد، رنگ لباسهای دو خواهر بود. بیشتر لباسهای تِلا از طیف آبی و بیشتر لباسهای اسکارلت از طیف قرمز بودن. شاید یکی دوبار رنگ لباسهاشون متفاوت بوده باشه. اما خب یه جوری بود که همش یا تِلا رو با رنگ آبی تصور میکردم یا اسکارلت رو رنگ قرمز. پ.ن.²: به نظرم همونطور که سهگانهی روزی روزگاری در مورد شاهزادهی قلبها( جکس) نوشته شده، بقیهی اجلها هم پتانسیل بالایی برای داشتن مجموعهی مخصوص خودشون رو دارن. به شخصه خیلی دوست داشتم در مورد آدمکُش یا بانوی زندانی بیشتر بدونم. پ.ن³: این کتاب یه جلد فرعی به نام Spectacular هم داره. پیشنهاد میکنم ازدستش ندین چون کلی فنآرت بامزه توش داره!
سلام کتاب هایی که خریدین سالم به دستتون رسید!؟
سلام بله عزیزم
لطفا موجودش کنیددددد.
خواهشا موجود کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واقعااا نمیدونم چه نظری بنویسم چند وقته منتظرم موجود بشه جلد اخرش و موجودم شد تا وقتی ته دیدم با ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت ۹۰۰ شده.
واقعا پایان خوبی بود و من دوست داشتم. شخصا زوج اسکارلت و جولیان برام جذاب ترن تا دوناتلا و لجند اما خب انگار نویسنده خیلی با من هم نظر نیست چون بیشتر روی زوج دوم مانور میده. 😂😭 درکل شخصیت اسکارلت برای من دوست داشتنی تره و تنها مشکلم با کتاب این بود که یه ذره چپترای مربوط به دوناتلا طولانیتر از اسکارلت بود ولی بازم باعث نمیشه که کتاب قشنگ نباشه.
کی این جلد موجود میشه؟
موجود میشه این کتاب؟
لطفا موجود کنید من خیلی وقته منتظرم
سلام لطفا موجود کنید🙏
رمان عاشقانه_فانتزی ای هست که فضای داستان بسیار بسیار جذاب و دلرباست ۳ گانهی قشنگی بود و خیلی دوسش داشتم کیفیت چاپ کتاب هم فوق العاده اس (نشر باژ) فقط یکم گرون شده ولی بازم ارزشش رو داره
جلد سوم این مجموعه 460 صفحس، چرا توی اطلاعت نوشته شده 249 صفحه ؟
سومین جلد این مجموعه 460 صفحست ،چرا توی اطلاعت 249 صفحه نوشته؟