1. خانه
  2. /
  3. کتاب چیزهای آشنا

کتاب دنیایی آشنا

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.1 از 1 رأی

کتاب دنیایی آشنا

Familiar things
٪15
160000
136000
پیشنهاد ویژه
5 از 3 رأی

کتاب چیزهای آشنا

Familiar things
٪25
215000
161250
معرفی کتاب چیزهای آشنا
کتاب «چیزهای آشنا» نوشته‌ی هوانگ سوک‌یانگ، رمانی کوتاه اما عمیق از ادبیات معاصر کره‌ی جنوبی است که به زندگی حاشیه‌نشینان شهری در دوره‌ی رشد شتاب‌زده‌ی اقتصادی کره می‌پردازد و نشان می‌دهد توسعه‌ی صنعتی چگونه گروه‌هایی از جامعه را به حاشیه رانده است. داستان در اواخر دهه‌ی ۱۹۷۰ و در حاشیه‌ی شهر سئول روایت می‌شود؛ جایی که زباله‌های شهر مدرن، زیست‌جهان انسان‌های فراموش‌شده را شکل داده‌اند. هوانگ سوک‌یانگ با نگاهی اجتماعی و انسانی، واقعیت‌های تلخ این فضا را بدون اغراق یا احساس‌گرایی افراطی بازنمایی می‌کند.
روایت کتاب بر زندگی پسری چهارده‌ساله به نام باگای تمرکز دارد که همراه مادرش پس از زندانی شدن پدر، به سکونتگاهی غیررسمی در یک زباله‌دانی بزرگ منتقل می‌شود. فصل‌ها کوتاه و پیوسته‌اند و هر کدام بخشی از زندگی در این محیط حاشیه‌ای را توصیف می‌کنند؛ از جمع‌آوری زباله برای امرار معاش تا شکل‌گیری روابط انسانی میان ساکنان جزیره. نویسنده با پرهیز از پیچیدگی‌های روایی، اجازه می‌دهد جزئیات محیط و کنش‌های ساده‌ی شخصیت‌ها، تصویر کلی جامعه را شکل دهند.
نویسنده به جای قضاوت مستقیم، واقعیت را از زاویه‌ی دید یک کودک روایت می‌کند و به این وسیله، خشونت پنهان ساختارهای اجتماعی را آشکار می‌سازد. «چیزهای آشنا» به مفهوم طردشدگی اجتماعی، فقر ساختاری و نادیده‌گرفته‌شدن انسان‌ها در فرآیند توسعه می‌پردازد. حضور عناصر اسطوره‌ای مانند دوکابی‌ها، که از باورهای سنتی کره‌ای سرچشمه می‌گیرند، لایه‌ای نمادین به داستان می‌افزاید. این عناصر در کنار رئالیسم اجتماعی، تقابل میان طبیعت و مصرف‌گرایی، سنت و مدرنیته، و گذشته و حال را برجسته می‌کنند. اشیای دورریخته‌شده و فضاهای آلوده در متن داستان نقش نمادهایی از انسان‌ها و ارزش‌هایی را دارند که از چرخه‌ی توجه جامعه خارج شده‌اند.
نظر کاربران در مورد "کتاب چیزهای آشنا"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است
- چیزهای آشنا

کتاب جالبی بود. شنیده بودم خوب نیست ولی نه خوبه واقعا. فقط سبکش متفاوته. داستان قابل پیش بینی نبود. اتفاقات شرم آور نمی‌افتاد. پایان خوشی که شاید از ابتدا منتظرش باشید نداره ولی پایان خوش به سبک خودش رو داره. شاید صفحه آخر کتاب احساساتی بشید چون معنی قشنگی بین جمله و کلمات گفته شده بود. داستان رئال بود ولی در کنارش یه بخش خاص مربوط به دوکبی‌ها داره(یه موجود افسانه ای کره ای. دونستن این اسپویل زیادی نیست واقعا). خلاصه که جالب بود. دوستش داشتم. داخل این کتاب دنبال یه روند کلی داستان نباشید. داستان در لحظه‌ی حال نوشته شده پس شما هم باید بذارید داستان فقط پیش بره و اینجوری لذت خوندن این کتاب رو حس میکنید. ترجمه خوبی هم از نشر دانش آفرین دیدم. خود داستان یکم متفاوت نوشته شده ترجمه مشکلی نداره.

1404/03/31 | توسطکاربر سایت
0
| |
- چیزهای آشنا

از نشر دانش افرین خوندم ترجمه خوب بود. یه داستان رئال و فوق‌العاده زیبا درباره زندگی زباله‌گردهای کره. حوادث خیلی تلخی اتفاق میفته اما چون برای نوجوانان نوشته شده اونقدری گزنده نیست.

1404/02/30 | توسطزارا
0
| |

واقعا دانش آفرین ترکونده با کتابایی که از آسیای شرقی داره ترجمه میکنه بدون شک انتخاب خوبی بود و واقعا ارزش خوندن رو داره

1402/05/09 | توسطکاربر سایت
5
| |

من از انتشارات دانش آفرین تهیه کردم و از ترجمه راضی بودم

1402/05/09 | توسطکاربر سایت
1
| |