کتاب بی پروایی در قلمرو فیزیک و فلسفه

Bi Parvaee Dar...
نگاهی به «طرح بزرگ» اثر استیون هاوکینگ
کد کتاب : 68885
شابک : 978-9645857750
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 303
سال انتشار شمسی : 1398
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 20 اردیبهشت

معرفی کتاب بی پروایی در قلمرو فیزیک و فلسفه اثر مهدی چهل تنی

اثری است از مهدی چهل تنی که توسط انتشارات رامند به چاپ رسیده است. هاوکینگ از مشهورترین فیزیک دانان نظری، کیهان شناس و نویسندۀ بریتانیایی است که صاحب جوایز و القاب علمی بسیار در روزگار معاصر می باشد. گزاره های فلسفی مورد بحث در این کتاب به روشنی تفسیر شده و اصول و مبانی فیزیکی مرتبط، با قلمی روان به نگارش در آمده است. نظریه پردازی های استیون هاوکینگ در کتاب «طرح بزرگ» همراه با نقل قول های فراوان از آثار او به دقت کالبدشکافی و آسیب شناسی شده و در سرانجام کار، آشفتگی در مرزهای فیزیک و فلسفه در آن آفتابی می شود.

کتاب بی پروایی در قلمرو فیزیک و فلسفه

مهدی چهل تنی
مهدی چهل تنی، در مهرماه سال 1317 شمسی،در تهران و در محله ی چهل تن دیده به جهان گشود.مهدی چهل تنی در سال 1350 شمسی، در رشته فیزیک دانشگاه تهران پذیرفته شد و در این رشته تحصیل کرد. همواره با اشتیاق به پژوهش و تحقیق، فرضیه ها و نظریه های آن را دنبال نمود و کتاب"قلمرو فیزیک و فلسفه" ایشان که نگرشی بر "طرح بزرگ" اثر استیون هاوکینگ است، بهترین گواه بر این مدعا است. در همین کتاب، مطرح شده است که: هاوکینگ علم و فلسفه، یعنی معرفت فیزیکی را با معرفت درباره فیزیک، در هم می آمیزد و توجه ندارد که اختلاط ا...
دسته بندی های کتاب بی پروایی در قلمرو فیزیک و فلسفه
قسمت هایی از کتاب بی پروایی در قلمرو فیزیک و فلسفه (لذت متن)
استاد هاوکینگ در همین کتاب «طرح بزرگ» 10500 عالم، از هیچ بیرون می آورد که قوانین فیزیکی هر یک از عوالم، غیر از عالم دیگر است و 10500 امکان برای قوانین در آن موجود است. این عدد یعنی اگر بیکاره ی دریا حوصله یی در هر ثانیه هزار تریلیون عالم را بشمارد، در مدت هزار تریلیون سال 80 بار بیش از عمر این عالم هستی 1038 عالم را شماره کرده است. این که استاد هاوکینگ چگونه در همه ی این عوالم جست و جو کرده و قرص و محکم نتیجه گرفته اند: «معجزه ای وجود ندارد»، معمایی است که راه حل آن را نمی دانم. آیا قبول معجزه، سخت تر از قبول 10500 عالم است، که همگی نیز از هیچ به وجود آمده اند؟ همه جا و در همه ی لحظات هزاران معجزه رخ می دهد. راستی چگونه یک جفت سلول به انسانی برومند تبدیل می شود؟ چگونه و بر اساس کدام قوانین شناخته شده، یک کودک خردسال پس از مدت کوتاهی مفهوم بسیاری از لغات را آموخته و به درستی به کار برده و تفهیم و تفاهم می کند؟