1. خانه
  2. /
  3. کتاب از هیروشیما با عشق

کتاب از هیروشیما با عشق

نویسنده: یوکو موری واکی
3 از 1 رأی

کتاب از هیروشیما با عشق

Yoko's Diary
انتشارات: مان کتاب
٪15
112000
95200
معرفی کتاب از هیروشیما با عشق
«از هیروشیما با عشق»، دفتر خاطرات واقعی یوکو موریواکی، دختر سیزده‌ساله‌ای از هیروشیما است که در سال ۱۹۴۵، درست پیش از بمباران اتمی این شهر، نوشته شده است. این کتاب، که توسط پل هام ویرایش و به انگلیسی ترجمه شده، روایت صمیمانه و تأثیرگذاری از زندگی یک نوجوان ژاپنی در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم ارائه می‌دهد.
یوکو دختری پرانرژی، باهوش و وفادار بود که در خاطراتش از زندگی روزمره، مدرسه، دوستان، وظایفش در قبال خانواده و کشور، و امیدهای آینده‌اش می‌نوشت. او در دورانی می‌زیست که ژاپن با کمبود مواد غذایی، حملات هوایی و فشارهای ناشی از جنگ روبه‌رو بود. مانند بسیاری از نوجوانان هم‌سن‌وسالش، مجبور بود در کارهای مربوط به جنگ کمک کند. او همراه با همکلاسی‌هایش در پروژه‌های تخریب برای آماده‌سازی شهر در برابر حملات هوایی کار می‌کرد-در نزدیکی همان نقطه‌ای که چندی بعد، بمب اتمی منفجر شد.
خاطرات یوکو تا ۵ اوت ۱۹۴۵، یک روز پیش از بمباران، ادامه دارد. صبح روز ۶ اوت، او و هم‌کلاسی‌هایش در همان جایی بودند که انفجار رخ داد و هیچ‌یک زنده نماندند. یادداشت‌های او، که از دل روزهای پایانی زندگی‌اش برآمده‌اند، اکنون تبدیل به سندی دردناک و گران‌بها از تأثیرات جنگ بر کودکان بی‌گناه شده‌اند.
این کتاب علاوه بر خاطرات یوکو، شامل مقدمه‌ای از پل هام، یادداشت‌هایی از بستگان و همکلاسی‌های سابق او، و همچنین پس‌گفتاری حاوی آهنگی است که پدرش، پس از مرگ او، برایش ساخته است. این بخش‌ها به فهم عمیق‌تر زمینه‌ی تاریخی و احساسی خاطرات کمک می‌کنند و نشان می‌دهند که جنگ چگونه زندگی انسان‌های عادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
««از هیروشیما با عشق»»، همچون «خاطرات آنه فرانک»، به یادمان می‌آورد که جنگ تنها در میدان‌های نبرد رخ نمی‌دهد، بلکه زندگی میلیون‌ها انسان بی‌دفاع را درگیر می‌کند. این کتاب، فراتر از یک خاطره‌نویسی ساده، گواهی تلخ بر سرنوشت قربانیان جنگ و هشداری نسبت به عواقب سلاح‌های هسته‌ای است.
درباره یوکو موری واکی
درباره یوکو موری واکی
یوکو موریواکی (森脇 瑤子، موریواکی یوکو؛ ژوئن 1932 - 6 اوت 1945) یک دختر مدرسه ای سیزده ساله ژاپنی بود که در طول جنگ جهانی دوم در هیروشیما زندگی می کرد. دفتر خاطرات او، رکوردی از ژاپن در زمان جنگ قبل از بمباران هیروشیما، در سال 1996 در ژاپن منتشر شد. این کتاب توسط هارپر کالینز به زبان انگلیسی در سال 2013 با عنوان دفتر خاطرات یوکو منتشر شد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب از هیروشیما با عشق" ثبت می‌کند