1. خانه
  2. /
  3. کتاب به نجاتش می ارزد

کتاب به نجاتش می ارزد

نویسنده: پیتر سوانسن
2.8 از 5 رأی

کتاب به نجاتش می ارزد

The Kind Worth Saving
٪15
329000
279650
معرفی کتاب به نجاتش می ارزد
«به نجاتش می ارزد» کتابی نوشته پیتر سوانسن، نویسنده آمریکایی است. این اثر در دسته ادبیات داستانی معمایی قرار می‌گیرد. این رمان درباره کارآگاهی خصوصی است که از سوی زنی اجیر شده است. زن به خیانتکار بودن شوهر خود مشکوک است و کارآگاه خصوصی برای پی بردن به این موضوع تعقیب شوهر زن را شروع می‌کند.
داستان از جایی آغاز می‌شود که جوآن به دفتر هنری کیمبال، کارآگاه خصوصی می رود و از او می‌خواهد تا درباره شوهر او تحقیق کند. کیمبال و جوآن پس از ملاقات با یکدیگر خاطراتی از رابطه خود در گذشته را به یاد می‌آورند که برای هنری یادآور تراژدی غمگینی است. جوآن برای اثبات اینکه شوهرش خیانت می‌کند به کمک هنری کیمبال نیاز دارد و او برای حمایت از زنی که بخشی از گذشته‌اش با او گره خورده خود وارد عمل می‌شود. کیمبال طی تحقیقات و تعقیب شوهر جوآن به خانه‌ای خالی از سکنه در حومه شهر می‌رسد. رسیدن به خانه متروکه شروع ماجرای جنایی و پیچده برای کیمبال است. دو جسد در خانه کنار تابلوی معروفی با نام «فروش» روی زمین افتاده‌اند. موضوع برای هنری کیمبال دیگر خیانتی معمولی نیست و ماجرا تبدیل به پرونده قتل می‌شود. هنری مردی است که مدام خاطرات تلخ گذشته را برای خود یادآوری می‌کند و با دیدن اجساد ناگهان احساس می‌کند که گذشته برای او در حال تکرار است. گویی قتلی در سال‌های دور رخ داده که حل نشده باقی مانده و تبدیل به یکی از بدترین روزهای زندگی هنری شده زیرا تاکنون نتوانسته حقیقت را کشف کند.
پس از پیدا شدن جسدها سوال‌های فراوانی برای هنری مانند گذشته دوباره تکرار می‌شوند؛ آیا ممکن است جوآن چیزی در مورد گذشته بداند که در همه این سال ها پنهان کرده است؟ هنری بار دیگر تصمیم می‌گیرد به حقیقت اتفاقات تلخ گذشته و رازی اجسادی که در خانه متروکه دیده پی‌ببرد.
درباره پیتر سوانسن
درباره پیتر سوانسن
«پیتر سوانسن»، زاده 26 می سال 1968، نویسنده ای آمریکایی است که به خاطر رمان های معمایی و پرتعلیق خود شناخته می شود. او در مسیر حرفه ای خود، داستان کوتاه و شعر نیز خلق کرده است.
نظر کاربران در مورد "کتاب به نجاتش می ارزد"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کل این دو جلدی(به کشتنش می‌ارزد و به نجاتش می‌ارزد) این بود که دو نفر نقشه می‌کشیدن یکی دیگه رو بکشن، بعد یه نفر دیگه از قضیه مطلع می‌شد اونم می‌کشتن و دوباره...😐 من از این همکلاسی خوشم نمیاد بکشیمش، من از همسرم خوشم نمیاد بکشیمش، اون پلیسه رو مخمه بکشیمش😐سلیقه‌ها و نظرات و طرز تفکرات متفاوته ولی به نظر من گذاشتن اسم جنایی روی این کتاب اجحاف و ظلم در حق این ژانره. پول و وقت خودتون رو برای این کتاب هدر ندین🫠

1405/02/17 | توسط📚🐛Book Worm
1
| |

جلد اول واقعا گیراتر و مفصل‌تر بود و این جلد در واقع قابل مقایسه با اون نبود.همون جلد اوله که ادمو ترغیب میکنه به خرید و خوندن جلد دوم ولی این جلد تنها برای سرگرمی خوب بود و توصیفات اضافه ای برای طولانی کردن متن وجود داشت که من رد میکردم در واقع اگر نویسنده شخص اول رو ریچارد میکرد و به بررسی حالات روحی روانی اون میپرداخت به نظرم داستان رو قشنگ میکرد تا هنری کیمبال.

1405/02/05 | توسطشادی
0
| |

فوق العاده ضعیف و آبکی.جلد اولش به نجاتش می‌ارزد بد نبود اما این کتاب واقعا ناامید کننده

1405/01/30 | توسطشکوفه
0
| |

خیلی خوب ... فقط بخاطر داشته باشید که قبلش کتاب به کشتنش می‌ارزد که قسمت اول این ماجرا است را بخوانید.

1403/08/18 | توسطرامین صیرفی فر
2
| |

واقعا عالی عالی عالی

1403/05/04 | توسطناشناس1
3
| |