1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجراهای تقریبا عجیب پایا 2

کتاب ماجراهای تقریبا عجیب پایا 2

3.9 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تقریبا عجیب پایا 2

مرد بالکنی با اشعه ی چشمی و خطرناک ترین عملیات عمرم
Paya
تصویرگر:
انتشارات: نشر چشمه
٪15
195000
165750
معرفی کتاب ماجراهای تقریبا عجیب پایا 2
کتاب «ماجراهای تقریبا عجیب پایا ۲: مرد بالکنی با اشعه‌ی چشمی و خطرناک‌ترین عملیات عمرم» نوشته پدرام ابراهیمی، خواننده را به دل دنیای پرالتهاب و طنزآمیز نوجوانی می‌برد که نمی‌تواند در برابر یک راز سرپوشیده آرام بنشیند و برای کشف حقیقت، حاضر است «خطرناک‌ترین عملیات عمرش» را به همراه دوست همیشگی‌اش، کیو، به راه بیندازد. این میل شدید به کشف و ماجراجویی، ریشه در مسئله‌ای دارد که نویسندۀ کتاب، در پس‌زمینه داستان قرار داده است: یک تنهایی زیرپوستی.
پایا قهرمانی است که در دنیای مدرن امروزی زندگی می‌کند؛ جایی که پدر و مادرش، اگرچه حضور فیزیکی دارند، اما درگیری‌های اقتصادی و مشغله ذهنی، آن‌ها را به شخصیت‌هایی فرعی در زندگی او تبدیل کرده است. پدر تحت سلطۀ رئیسش قرار دارد و مادر خسته از کار به خانه بازمی‌گردد. در این خلاء، پایا دنیای خودش را می‌سازد؛ دنیایی که در آن، او یک کارآگاه جسور است و باید محله را از دست آدم‌های بد و مرموز نجات دهد. تمام این ماجراها در بستری از طنز روایت می‌شود، ابزاری که به باور نویسنده، قدرتمندترین راه برای ارتباط با مخاطب نوجوان است. خنده‌ها و موقعیت‌های کمیک داستان، هیجان کشف معما را دوچندان می‌کنند و باعث می‌شوند خواننده با اشتیاق، پایا را در عملیات پیچیده‌اش برای به دام انداختن «مرد بالکنی» همراهی کند، پایا باید به دل کابوس‌هایش بزند و با بزرگ‌ترین ترسش روبه‌رو شود تا بفهمد آیا این همسایه جدید یک ابرشرور خطرناک است یا حقیقتی دیگر پشت این ظاهر عجیب پنهان شده است.در واقع، برای پسری مثل پایا، یک همسایه جدید فقط یک همسایه نیست، یک معمای بزرگ است که باید حل شود، به‌خصوص اگر آن همسایه، مردی عجیب باشد که از بالکن خانه‌اش اشعه‌های خطرناک شلیک می‌کند.
در نهایت، «ماجراهای تقریبا عجیب پایا ۲: مرد بالکنی با اشعه‌ی چشمی و خطرناک‌ترین عملیات عمرم» داستانی از ماجراجویی‌های یک نوجوان بازیگوش است و همزمان، نگاهی به دنیای درونی کودکانی دارد که برای پر کردن تنهایی خود، به قهرمان داستان زندگی‌شان تبدیل می‌شوند. این اثر مصور برای تمام نوجوانانی که از یک داستان کمیک، پر از معما و لحظات خنده‌دار لذت می‌برند، تجربه‌ای به‌یادماندنی خواهد بود.
درباره پدرام ابراهیمی
درباره پدرام ابراهیمی
 پدرام ابراهیمی متولد 1362،‌ طنز نویس مطبوعات و نویسنده ی معاصر ایرانی است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ماجراهای تقریبا عجیب پایا 2" ثبت می‌کند