«رولینگ» برای خلق دنیای «هری پاتر» از سنتی قدیمی مربوط به داستان های فانتزی کودکان در بریتانیا الهام گرفته است.
برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.
آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.
این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.
در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.
دو نیرو در دنیا وجود دارد؛ یکی شمشیر است و دیگری قلم. نیروی سومی نیز هست که از آن دو قدرتمندتر است: نیروی زنان.
از آثار کلاسیک جاودان گرفته تا شاهکارهای مدرن، به نظر می رسد که نویسندگان همیشه از واقعیت های غم انگیز و غیرمعمول زندگی خود برای خلق داستان های به ظاهر خیالی استفاده می کرده اند.
زندگی رولینگ و داستان های او، مدرسه ای برای هر مخاطب است و او را به یافتن خویشتن برتر خود ترغیب می کند.
من این کتاب رو قبلا گرفتم و خوندمش، اخیرا کتاب "سه گانه پاترمور" رو هم تهیه کردم، متوجه شدم که هردو یکی هستن. بنظرم کتاب "سه گانه پاترمور" بهتر هستش. اگر هم میدونستم این دو کتاب عین هم هستن و فقط اسم روی جلد فرق داره، یکیش رو خریداری میکردم-_-
اگه میخواین این کتابو کاملتر و مصور داشته باشید کتاب گنجینه دنیای هری پاتر رو بخرید از دمنتور با ترجمه حسین غریبی
لطفاً "بایگانی جادوگری" رو که نسخۀ انتشاراتِ تندیس (با ترجمۀ ویدا اسلامیه) همین کتاب هست رو موجود کنید...