کتاب ویس و رامین

forgotten loves 1
عشق های فراموش شده 1
کد کتاب : 2482
شابک : 9786008025085
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 171
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2016
نوع جلد : سلفونی
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

عاشقانه هایی از فخرالدین اسعد گرگانی

معرفی کتاب ویس و رامین اثر پیام ابراهیمی

مجموعه ی عشق های فراموش شده،شامل داستان های عاشقانه و کهن ایرانی با نگارشی نو و امرزین است ، داستان ها هنوز همان داستان های درخشان گذشته است قصه های عاشقانه ی پر سوز و گدازی که شاید برای عامه ی مردم امروز کمتر شناخته شده باشند. و این مجموعه تلاش دارد تا آنها را به خوانندگان بشناساند. این قسمت از این مجموعه به داستان ویس و رامین می پردازد. داستانی که فخرالدین اسعد گرگانی در قرن پنجم آن را در قالب مثنوی سروده است و در میان منظومه های عاشقانه ی فارسی دارای موضوع خاص و منحصر به فردی است چرا که عشق آن عشقی ممنوعه و آتشین است. ویس و رامین کودکی را با هم در کنار دایه ای می گذارند. ویس با ویرو ازدواج می کند، در حالی که دل به رامین بسته و او را دوست دارد ... پیام ابراهیمی با لحنی طنزآلود و در قالب نثر به بازآفرینی این منظومه پرداخته است.

کتاب ویس و رامین

پیام ابراهیمی
پیام ابراهیمی در 5 آذرماه 1367 متولد شد. او دانش آموخته ی رشته ی فیزیک هسته ای است. داستان نویسی را از ده سالگی با احمد اکبرپور آغاز کرد و از سال 1385 به طنزنویسی روی آورد. اولین کتاب او با عنوان فرودگاه لطفا! در سال 1390 توسط نشر پایان به چاپ رسید. در سال های 1391 تا 1394 داستان هایی برای کودکان و نوجوانان نوشته و تعدادی کتاب نیز ترجمه کرده است که از آن جمله می توان به مجموعه ی چهار جلدی باغ وحش ویترینی و مجموعه ی خنده دار رولد دال اشاره کرد. بررسی آثار شاعران جهان، نقد فیلم و داستان نویسی د...
قسمت هایی از کتاب ویس و رامین (لذت متن)
ویس گفت: «یعنی من و شما با هم بزرگ شدیم؟ نزدیک یک دایه؟» رامین گفت: «بله، واقعا یادتان نیست؟» اما آن موقع که ما طفلی بیش نبودیم. بله طفلی بیش نبودیم ولی داستان برای من، از همان جا شروع شد. ولی این اخلاقی نیست. ما به شما اعتماد داشتیم. یعنی احتمالا داشتیم. شما را دوست خود می دانستیم. آن هم احتمالا. هم بازی کودکی مان بودید. شما حق نداشتید عاشق من باشید. شما از ما سواستفاده کرده اید. این کار کودک آزاری است. حق داشتم یا نداشتم، چنین بود دیگر.