کتاب هویت ملی در قصه های عامه دوره صفویه

National identity
کد کتاب : 35538
شابک : 978-6001218491
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 317
سال انتشار شمسی : 1394
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 3 اردیبهشت

معرفی کتاب هویت ملی در قصه های عامه دوره صفویه اثر محمد حنیف

کتاب «هویت ملی در قصه های عامه دوره صفویه» با هدف کمک به روشن ساختن جنبه های زندگی فرهنگی اجتماعی و نگرش های فکری و عاطفی مردم در دورۀ صفویان، در دو بخش کتبی و شفاهی، بررسی شده است.
هویت، قصۀ عامه و داستان سرایی دورۀ صفوی، هویت ملی دورۀ صفوی در قصه های شفاهی، هویت ملی در قصه های مکتوب دورۀ صفوی، فصول این کتاب را تشکیل می دهند که پژوهش آن دو سال به طول انجامیده است.
هدف اصلی این اثر «هویت ملی در قصه های عامه دوره صفوی» شناخت و تبیین وجوه مختلف هویت ملی ایرانیان در قصه های عامۀ دورۀ صفوی است که جمع آوری بخش شفاهی آن برای اولین بار انجام شده است. به گفته حنیف، شناخت قصه های کهن و عامه هم از بعد تاریخی و هم از بعد زبانی اهمیت زیادی دارد.
این پژوهشگر معتقد است مطالعه این آثار هم سطح گنجینه لغت نویسندگان را بالا می برد و هم از منظر روان شناسی و معماری زبان مهم است.

کتاب هویت ملی در قصه های عامه دوره صفویه

محمد حنیف
محمد حنیف (متولد ۱۳۳۹، بروجرد) رمان‌نویس و پژوهشگر ادبیات داستانی، برگزیده جوایزی چون کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جایزه جلال آل‌احمد، کتاب سال شهید غنی پور، جشنواره قلم زرین، کتاب سال دفاع مقدس و جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور است.حنیف در کودکی و نوجوانی در کنار تحصیل انواع کارهای یدی را تجربه کرد؛ دیپلم خود را از دبیرستان پهلوی (دکتر علی شریعتی) بروجرد گرفت. سپس آموزگار روستاهای بروجرد و ازنا شد. پس از یک دوره اخراج و انقطاع به دانشگاه رفت. دوره کارشناسی دبیری تار...
دسته بندی های کتاب هویت ملی در قصه های عامه دوره صفویه