کتاب از مرز انزوا

From the isolation boundary
مجموعه کارت پستال های صادق هدایت
کد کتاب : 5994
شابک : 9786007343272
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 235
سال انتشار شمسی : 1394
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : شومیز
زبان کتاب : فارسی و انگلیسی
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب از مرز انزوا اثر صادق هدایت

این کتاب، مجموعه کارت پستال هایی است که صادق هدایت برای دوستان و نزدیکانش فرستاده است. در این کتاب، عکس و نوشته 110 کارت پستالی که هدایت برای دیگران ارسال کرده یا دیگران برای او ارسال کرده اند آورده شده است. از جمله آن ها می توان به کارت های ارسالی از طرف محمدعلی جمالزاده، محمد قزوینی، آرتور کریستین سن، پروفسور هانری ماسه و پروفسور حسابی برای این نویسنده سوررئالیست اشاره کرد.
جهانگیر هدایت نگهدارنده بسیاری از اسناد و مدارک، کتاب ها و دیگر یادگاری های بازمانده از صادق هدایت است، که بخشی از آنها را در سال های اخیر در قالب کتاب های مختلف منتشر کرده است. کتاب «از مرز انزوا» آخرین حلقه این زنجیر تا امروز محسوب می شود.

کتاب از مرز انزوا

صادق هدایت
صادق هدایت، زاده ی 28 بهمن 1281 و درگذشته ی 19 فروردین 1330 شمسی، داستان نویس، مترجم و روشنفکر ایرانی بود.هدایت در تهران متولد شد. صادق کوچکترین پسر خانواده بود و دو برادر و دو خواهر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خود داشت.او دوره ی متوسطه را در دبیرستان دارالفنون آغاز کرد ولی در سال 1295 به خاطر بیماری چشم درد، مدرسه را ترک کرد و یک سال بعد، در مدرسه ی فرانسوی سن لویی به تحصیل پرداخت. اولین آشنایی هدایت با ادبیات جهان در این مدرسه رقم خورد. او به کشیش مدرسه درس فارسی می داد و کشیش هم او را با ا...
قسمت هایی از کتاب از مرز انزوا (لذت متن)
صادق هدایت نویسنده نام آوری است که نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان یکی از مشهورترین نویسندگان معاصر زبان فارسی برای فرهنگ و تمدن و ادبیات این مملکت اعتبار و حیثیتی فراهم آورده است، در ایام عمر کوتاه خود به نامه نگاری علاقه خاصی داشت. نخستین کارت پستال را هدایت مشترکا با برادرهایش عیسی و محمود برای پدرشان، که در آن ایام در مأموریت فارس بود، فرستادند.

ر یکی از نامه های ارسالی محمدعلی جمال زاده به هدایت آمده است: «حضور جناب مستطاب اجل آقای میرزاصادق خان هدایت اقباله، عضو وزارت امور خارجه از لب دریای بلژیک جای آن دوست عزیز را خالی می کنم. خدمت دوستان مهربان آقایان مینوی و علوی و فرزاد و مین باشیان خیلی سلام دارم خدا می داند جای دوستان چقدر اینجا خالی است و با حضور دوستان نقص مهم این محل قشنگ که تنهایی است، کاملا رفع می گردید.