1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندگی در عصر حق به جانبی

کتاب زندگی در عصر حق به جانبی

نویسنده: کیت کمپبل
3.1 از 1 رأی

کتاب زندگی در عصر حق به جانبی

همه گیرشناسی خودشیفتگی
The Narcissism Epidemic
انتشارات: اسبار
٪15
210،000
178،500
معرفی کتاب زندگی در عصر حق به جانبی
کتاب «زندگی در عصر حق به جانبی: همه‌گیرشناسی خودشیفتگی» نوشته‌ی جین ام. توینج و دابلیو. کیت کمپبل، تصویری دقیق و نگران‌کننده از رشد فزاینده‌ی خودشیفتگی در جامعه‌ی مدرن ارائه می‌دهد. نویسندگان با تکیه بر پژوهش‌های علمی گسترده و مثال‌های ملموس، نشان می‌دهند چگونه فرهنگ فردگرایی افراطی، رسانه‌های اجتماعی، و شیوه‌های خاص فرزندپروری، زمینه‌ساز گسترش این ویژگی شخصیتی شده‌اند.
آن‌ها با تحلیل آماری و بررسی روندهای اجتماعی، افزایش چشم‌گیر خودشیفتگی در دهه‌های اخیر را به تصویر می‌کشند و پیامدهای منفی آن را بر روابط بین‌فردی، موفقیت‌های شغلی، و سلامت روان تبیین می‌کنند. کتاب نشان می‌دهد که چگونه رسانه‌های اجتماعی، با فراهم کردن بسترهایی برای خودنمایی و جلب توجه، خودشیفتگی را تغذیه می‌کنند و از سوی دیگر، چگونه تحسین بی‌حد و مرز کودکان و فقدان مرزبندی در تربیت، بذر خودشیفتگی را در نسل‌های جدید می‌کارد.
نویسندگان فراتر از تحلیل، راهکارهایی عملی برای مقابله با این پدیده در سطح فردی و اجتماعی ارائه می‌دهند. زبانی روان، همراه با مثال‌هایی واقعی و کاربردی، این اثر را به منبعی ارزشمند برای خوانندگانی تبدیل کرده است که به دنبال درک عمیق‌تر از یکی از چالش‌های فرهنگی و روان‌شناختی عصر حاضر هستند. «همه‌گیری خودشیفتگی» نه‌تنها زنگ خطری برای جامعه، بلکه راهنمایی برای مواجهه‌ای هوشمندانه با خود و دیگران در دنیای امروز است.
درباره کیت کمپبل
درباره کیت کمپبل
ویلیام کیث کمبل یک روانشناس اجتماعی آمریکایی است که به دلیل تحقیقاتش در مورد خودشیفتگی شهرت دارد. او استاد گروه روانشناسی در کالج هنر و علوم فرانکلین دانشگاه جورجیا است. او مدرک کارشناسی خود را در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، دکترا در دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل به پایان رساند. او بیش از 120 مقاله با داوری و تعدادی کتاب منتشر کرده است، از جمله کتاب راهنمای خودشیفتگی و اختلال شخصیت خودشیفته: رویکردهای نظری، یافته‌های تجربی و درمان (با جاشوا میلر) و اپیدمی خودشیفتگی: زندگی در عصر استحقاق. با ژان تونگ).
قسمت هایی از کتاب زندگی در عصر حق به جانبی

برخی از ما این سوال را پرسیده اند: «خب پس ما باید از خودمان متنفر باشیم؟» البته که نه. جایگزین عشق به خود را نمی توان نفرت از خود دانست. درست مثل پژوهشگران حوزه چاقی مفرط که نمی گویند همه آمریکایی ها باید دچار بی اشتهایی عصبی شوند، توصیه ما به شما نفرت از خود نیست. تعداد کمی از مردم از خودشان متنفرند و می توانند از خودستایی سود ببرند، اما می توان خود را به قدر کافی دوست داشت بدون اینکه در آن اغراق کرد. ما باور داریم که بهتر است هیچ کس روی احساساتش نسبت به خود- چه مثبت چه منفی- خیلی زیاد تمرکز نکند و به جای آن، روی زندگی تمرکز داشته باشد: روی روابط با دیگران، روی کار یا زیبایی دنیای طبیعی. به لذت عمیقی که در زندگی تجربه کرده اید، فکر کنید. آن معمولا با فکر کردن درباره اینکه چه آدم بزرگ و فوق العاده ای هستید، ایجاد نشده است بلکه از طریق ارتباط با دنیا و خارج شدن از خودتان به وجود آمده است، مثل: زمانی که از وقت گذراندن با دوستان، خانواده و فرزندان تان لذت می برید، مشغول به کار هستید یا کارهای پرجاذبه مثل هنر، نویسندگی یا کارهای دستی انجام می دهید، ورزش می کنید یا به دیگران کمک می کنید.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب زندگی در عصر حق به جانبی" ثبت می‌کند