کتاب انقلاب ما

Our Revolution
آینده ای که باید به آن اعتقاد داشت
  • 69,900 تومان
  • تمام شد ، اما میاریمش 😏
  • انتشارات: تیسا تیسا
    نویسنده:
کد کتاب : 119672
مترجم :
شابک : 978-6007683941
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 461
سال انتشار شمسی : 1397
سال انتشار میلادی : 2016
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب انقلاب ما اثر برنی سندرز

زمانی که برنی سندرز کمپینش را برای شرکت در مبارزات انتخاب ریاست‌جمهوری امریکا آغاز کرد، سازمان‌های سیاسی و رسانه‌های اجتماعی آن را یک کمپین ناموفق محسوب کردند و خیلی جدی نگرفتند. یک دلیلش این بود که سندرز سناتور مستقلی از یک ایالت کوچک و ناشناس بود. کمپینش زیاد پول‌دار نبود، سازمان‌دهی سیاسی نداشت و درعین‌حال باید با کل دستگاه حزب دموکرات رقابت می‌کرد.
پس از اندکی، مشخص شد که صاحب‌نظران اشتباه می‌کردند. برنی یکی از مهم‌ترین کمپین‌های تاریخ مدرن را هدایت می‌کرد. او در مرحله‌های مقدماتی و پارلمانی در کل کشور بیش از ?? میلیون رأی کسب کرد و برنده رأی بیست‌ودو ایالت شد و بیش از ?/? میلیون نفر در نشست‌های عمومی‌اش شرکت کردند. مهم‌ترین نکته این بود که او نشان داد که امریکایی‌ها آماد? مبارزه با طمع و بی‌مسئولیتی شرکت‌های بزرگ ثروتمند امریکا و آن ? درصد از مردم ثروتمندی که همواره در صدر قرار دارند هستند.
در کتاب انقلاب ما، سندرز تجربیات شخصی خود را از مبارزات انتخاباتی و جزئیات مبارزات مقدماتی تاریخی و مردمی‌اش را برای همگان توصیف کرده و با خوانندگانش به اشتراک می‌گذارد و برای میلیون‌ها نفر که خواستار ادام? انقلاب سیاسی هستند، جزئیات دستور کار فعالیت‌های اقتصادی، زیست‌محیطی، نژادی و برابری اجتماعی‌اش را که سبب ایجاد مشاغل، افزایش دستمزد، محافظت از محیط‌زیست و ارائ? خدمات بهداشتی برای همگان و درنهایت دگرگونی و بهبود شرایط کشور امریکا و کل دنیا خواهد شد ارائه می‌دهد. او معتقد است که انقلاب سیاسی ما تازه آغاز شده است. شاید کمپین انتخاباتی‌اش پایان یافته باشد، اما مبارزه همچنان ادامه دارد.

کتاب انقلاب ما

برنی سندرز
برنی سندرز، سناتور و سیاستمدار سوسیالیست آمریکایی، در سال 1941 متولد شد.همه‌ی کسانی که سخنرانی «برنی سندرز» در 17 ژانویه 1991 علیه جنگ خلیج فارس را دیده‌ و شنیده‌اند، به احتمال زیاد از لحظه‌ای در میانه‌ی سخنرانی، شوکه و گیج ادامه داده‌اند؛ از ابتدا نمای متوسط مردی پنجاه ساله با موهای سفیدِ پریشان و عینکی بزرگ در قاب تلویزیون مشخص است که پرشور، تندوتیز و کوبنده درحال سخنرانی‌ست و ناگهان جای دوربین تغییر کرده و همان مرد را در نمایی بزرگ‌تر می&...