1. خانه
  2. /
  3. کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد

کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
پیشنهاد ویژه
3.4 از 1 رأی

کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد

کلاسیک های مدرن 36
The Cornet-Player Who Betrayed Ireland
انتشارات: قدیانی
٪20
50000
40000
3.8 از 1 رأی

کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد

The Cornet-Player Who Betrayed Ireland
انتشارات: قدیانی
ناموجود
35000
معرفی کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد
«نوازنده‌ای که به ایرلند خیانت کرد» نوشته‌ی فرانک اوکانر مجموعه‌ای از چهار داستان کوتاه است که به زندگی مردم ایرلند در اوایل قرن بیستم می‌پردازد. اوکانر در این داستان‌ها مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایرلند را از منظر شخصیت‌های معمولی و عادی بررسی می‌کند. او از طنز و نگاه واقع‌گرایانه برای تصویر کردن این جامعه استفاده می‌کند و به‌ویژه بر روابط انسانی، هویت ملی و پیچیدگی‌های اخلاقی تمرکز دارد.
یکی از داستان‌های کلیدی این مجموعه، که عنوان کتاب نیز از آن گرفته شده، درباره‌ی نوجوانی است که در یک گروه موسیقی محلی درگیر اتفاقاتی می‌شود که به او درکی جدید از وفاداری، اعتماد و خیانت می‌دهد. این داستان به‌ویژه بر تضاد میان آرمان‌های ملی‌گرایانه و انتخاب‌های شخصی افراد در دوران جنگ داخلی ایرلند تمرکز دارد. اوکانر به‌وسیله‌ی این داستان، به نقد مسائل اجتماعی و سیاسی از زاویه‌ای فردی می‌پردازد و پیچیدگی‌های اخلاقی ناشی از بحران‌های سیاسی را نشان می‌دهد.
داستان‌های دیگر این مجموعه نیز به‌طور مشابه از زاویه‌ دید شخصیت‌های معمولی ایرلندی روایت می‌شود که درگیر مبارزات ملی‌گرایانه و مسائل شخصی خود هستند. نویسنده از ترکیب طنز و همدلی برای تحلیل زندگی روزمره استفاده کرده و به مسائل دینی، اجتماعی و جنگ داخلی ایرلند پرداخته است. بسیاری از این داستان‌ها به‌طور غیرمستقیم وضعیت اجتماعی و تنش‌های میان ملی‌گرایی و زندگی شخصی را در بستر تاریخی آن زمان نشان می‌دهند.
درباره فرانک اوکانر
درباره فرانک اوکانر
فرانک اوکانر (Frank O'Connor) (زاده‌شده با نام مایکل فرانسیس اوکانر اوداناوان) (۱۷ سپتامبر ۱۹۰۳ - ۱۰ مارس ۱۹۶۶) نویسنده ایرلندی بود که بیش از ۱۵۰ اثر برجای گذاشت. او بیشتر به خاطر داستان‌های کوتاه و زندگی‌نامه‌هایش شناخته شده‌است. اوکانر در کُرک ایرلند به دنیا آمد. او در دهه ۱۹۳۰ در دوبلین به کتابداری، تدریس زبان ایرلندی و کارگردانی تئاتر مشغول بود. هنگامی که او در سال ۱۹۳۵ عضو هیئت مدیره تئاتر اَبی شد، توسط ویلیام باتلر ییتس شاعر سرشناس ایرلندی و دیگر اعضای انجمن ملی تئاتر ایرلندی شناخته شد. وی نخستین مجموعه داستان‌های کوتاهش را در سال ۱۹۳۱ منتشر کرد. اوکانر در سال ۱۹۵۰ دعوت‌ها برای تدریس در آمریکا را پذیرفت و به آن کشور رفت. او بیشتر عمرش را در آمریکا به تدریس و نوشتن گذراند و بسیاری از داستان‌های او برای نخستین بار در آمریکا منتشر شدند. از سال ۲۰۰۵ به افتخار وی، جایزه‌ای به نام جایزهٔ بین‌المللی داستان کوتاه اوکانر به بهترین مجموعه‌داستان‌های کوتاه اعطا می‌شود. مجموعه داستان‌های کوتاه زیادی از فرانک اوکانر به زبان فارسی ترجمه و در ایران منتشر شده‌اند و مشهورترین داستان وی عقدهٔ ادیپ من نیز بارها در کتاب‌های مختلف ترجمه و چاپ شده‌است. مجموعه داستانی تحت عنوان «نوازنده شیپوری که به ایرلند خیانت کرد» با ترجمه خانم مرضیه خسروی از سوی نشر روزگار ارائه شده‌است.
مقالات مرتبط با کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نوازنده ای که به ایرلند خیانت کرد" ثبت می‌کند