1. خانه
  2. /
  3. کتاب تسخیر خیابان های آمریکا

کتاب تسخیر خیابان های آمریکا

نویسنده: نوام چامسکی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.9 از 1 رأی

کتاب تسخیر خیابان های آمریکا

از وال استریت تا مین استریت
Occupy
ناموجود
8000
4 از 1 رأی

کتاب جنبش تسخیر

اشغال وال استریت
Occupy
انتشارات: مرکز
ناموجود
5800
معرفی کتاب تسخیر خیابان های آمریکا
نوام چامسکی می گوید: «اشغال، اولین عکس العمل عمومی است به سی سال جنگ طبقاتی »؛ یک جنبش نیرو گرفته از مردم که در هفدهم سپتامبر سال 2011 در شهر نیویورک آغاز شد و به سرعت به هزاران شهرو محله دیگر در سراسر جهان گسترش یافت. اگرچه پلیس به اغلب راه ها ومحله های اصلی حمله کرد، اما در اوایل سال 2012 ، این جنبش از اشغال چادرهای کم پها تا رخنه در مرکز توجه اذها نعمومی پیش رفت. در این باره، چامسکی می گوید: «نکته مهم و با ارزش جنبش مذکوراین بود که ب هسادگی نابرابری های زندگی روزمرة مردم را در دستورکار ملی قرار دادهگزارش ها و درک عمومی و حتی خود زبان محاوره نیز در اینزمینه تأثیرگذار شد. » بر اساس گزارش مرکز تحقیقات «پیو 1» در ژانویه2012 دربارة برداشت های مردم از تضاد طبقاتی در خود آمریکا، چامسکیم یگوید: «نابرابر یها در کشور، به بالاترین نقطة تاریخی رسیده است. » طبق یافته های مرکز تحقیقات «پیو » در حدود دوسوم از جمعیت آمریکا، اینکبر این باورند که: «تضادهای «بسیار قوی » یا «قوی » بین طبقه ثروتمند وفقیر قابل فهم و درک بوده و سطح خط فقر، نسبت به سال 2009 بیش از19 درصد افزایش نشان می دهد.
درباره نوام چامسکی
درباره نوام چامسکی

آورام نوآم چامسکی (زادهٔ ۷ دسامبر ۱۹۲۸) زبان‌شناس، فیلسوف، دانشمند علوم شناختی، مورخ، منتقد اجتماعی و فعال سیاسی آمریکایی است. او که گاه «پدر زبان‌شناسی مدرن» نامیده می‌شود، یکی از چهره‌های اصلی در فلسفه تحلیلی و یکی از بنیان‌گذاران حوزهٔ علوم شناختی است. او برندهٔ جایزهٔ استاد زبان‌شناسی در دانشگاه آریزونا و استاد بازنشسته در مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) است. او نویسنده بیش از ۱۵۰ کتاب در موضوعات مختلف مانند زبان‌شناسی، جنگ، سیاست و رسانه‌های جمعی است. از نظر ایدئولوژیک، او با آنارکو-سندیکالیسم و سوسیالیسم لیبرترین همسو می‌شود.

نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولت‌های غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل می‌داند.
چامسکی همچنین به یکجانبه‌نگری رسانه‌های غربی در برخورد با مسایل اسراییل و فلسطین ایراد گرفته و معتقد است که در پس ظاهر بی‌طرفانه‌ی رسانه‌ها، فرض‌ها و اصول ایدئولوژیکی‌ نهفته ‌است که وقتی آنها را افشا می‌کنیم، فرو می‌ریزند.
جنبش تسخیر، تروریسم غرب، نظام‌‌های سلطه، آمریکای بزرگ و حقوق بشر، نظم‌های کهنه و نوین جهانی، طرحی برای آینده، چه کسی بر جهان حکومت می‌کند و امپراتوران و دزدان دریایی برخی از کتاب‌های او هستند.
مقالات مرتبط با کتاب تسخیر خیابان های آمریکا
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تسخیر خیابان های آمریکا" ثبت می‌کند