کتاب بهار برایم کاموا بیاور

Bahar Barayam Kamva Biavar
کد کتاب : 28473
شابک : 978-6002299390
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 164
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2010
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 9
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

معرفی کتاب بهار برایم کاموا بیاور اثر مریم حسینیان

"بهار برایم کاموا بیاور" رمانی است در ژانر ادبیات گوتیک که "مریم حسینیان" آن را به رشته ی تحریر درآورد و در نخستین سال انتشار خود، در لیست نامزدهای جایزه ی بنیاد هوشنگ گلشیری قرار گرفت. داستان از توالی مشخصی برخوردار نیست و "مریم حسینیان" مرتب خوانندگان خود را از گوشه ای به گوشه ی دیگر قصه هدایت می کند.
ماجرای اصلی رمان "بهار برایم کاموا بیاور" که در بیست و سه فصل روایت شده، در خانه ای اتفاق می افتد که در مکانی دور افتاده و درست وسط برف و کولاک واقع شده است. مکانی که در آن به جز همین خانه، خانه ی دیگری به چشم نمی خورد. "مریم حسینیان" از همان ابتدای قصه، خواننده را با فضایی که کاراکترها در آن قرار گرفته اند، آشنا می کند و داستانی دلهره آور و سرشار از تعلیق را پیش روی او قرار می دهد. راوی داستان "بهار برایم کاموا بیاور" یک زن است که قصه را در قالب نامه برای همسر خود بازگو می کند، منتها مخاطب از نام او و همسرش بی اطلاع است و این بی اطلاعی، عنصری است که نویسنده، داستان را با آن پیش می برد و خواننده در پایان قصه متوجه دلیل آن می شود.
رمان "بهار برایم کاموا بیاور" از "مریم حسینیان"، با وجود اینکه نخستین رمانی بود که به قلم وی منتشر می شد، اما تمام معیارهای یک اثر حرفه ای را دارا بود و توانست با فضاسازی درست و چندگانه، قصه ای لایه لایه از اضطراب ها و دنیای درونی و متناقض یک زن را به تصویر بکشد. این اثر با ساختار پر فراز و نشیب، غافلگیری های فراوان و صحنه هایی تکان دهنده، مخاطب را با خود همراه کرده و توجه او را به خوبی جلب می کند.

کتاب بهار برایم کاموا بیاور

مریم حسینیان
مریم حسینیان (زادهٔ ۱۳۵۴ در مشهد) نویسندهٔ ایرانی و از فعالان «انجمن ادبیات داستانی خراسان» است.مریم حسینیان در اول فروردین ۱۳۵۴ در مشهد به‌دنیا آمد. مهندسی خاک‌شناسی خود را از دانشگاه فردوسی مشهد گرفت و کارشناسی زبان و ادبیات فارسی را از دانشگاه پیام نور مشهد دریافت کرد.مریم حسینیان از فعالان انجمن ادبیات داستانی خراسان است او از ۱۳۸۰ عضو هیئت مدیرهٔ ای انجمن و مسئول برگزاری کارگاه‌های داستان بوده‌ است.حسینیان سال‌هابا مطبوعات مشهد و کشوری همکاری داشته&zw...
قسمت هایی از کتاب بهار برایم کاموا بیاور (لذت متن)
مرد عنکبوتی روی کامیون قرمز افتاده بود و یک عالمه مداد رنگی و لگو و ماشین و توپ و سرباز پرت شده بودند اطراف تخت. نگار ذوق می زد از این همه شلوغی. پشت بلوزش را گرفتم و نگذاشتم برود وسط مداد رنگی ها بنشیند. اخم کردم و گفتم: قرار نبود این جا مرتب باشه تا من و نگار برگردیم؟ بنیامین سرش را پایین انداخت و به قول تو شبیه مادرمرده ها شده بود. سعی کردم جدی باشم، دست نزدم به هیچ کدام از وسایل اتاقش. کمر نگار را گرفتم و بلندش کردم از روی زمین. گفتم: «توی اتاقت می مونی، هر وقت همه چیز سرجای اولش بود می آی بیرون. نیم ساعت دیگه هم بابا می آد. زود باش که آبروت نره.» در را که بستم شنیدم حرف می زند با خودش یا با کسی. به روی خودم نیاوردم. مطمئن بودم آبرویش پیش بابا آن قدر مهم هست که مرد عنکبوتی را بگذارد توی سبد اسباب بازی هایش. اتاق آبی ساکت است و خلوت. فقط پرده ها تکان می خورند. دست می کشم روی زمین سرد. زمین مثل دیوارها لخت است. می دوم به هر چهارگوشه. صدایش که می کنم می آید. اتاق پر می شود از صدای قدم هاش و آرام می گیرم انگار هزار سال پیش همه این جا خوابیده بودند. ضربه های کوتاهی که به در می زدی، قلبم را می لرزاند. مهتاب همیشه می گفت: «چه لوس! یک جوری میری درو باز کنی انگار صد ساله ندیدی اش.» خودت هم می دانی همیشه ورودت را دوست داشتم. شاید به خاطر این باشد که قاب در را پر می کردی. روزهای اول که توی خانه پنجاه متری مان بودیم، هر روز می گفتم نان بخری. تو هم می خریدی و نصفش را هم نمی خوردیم و باز فردا هم نان می خواستم و تو باز هم می خریدی، عشق می کردم وقتی با نان گرم می آمدی توی خانه. گاهی دلم می خواست معمولی باشیم.

تکیه دادم به شانه ات. من همیشه چایم را زودتر از تو تمام می کردم. گفتی «دهنت آستر داره!» کنار گوشت گفتم «هنوز بنیامین نخوابیده.» گفتی «می دونم.» داشتم فکر می کردم حاضرم تمام دنیا را با تو پیاده بیایم. سرم را گذاشتم روی پایت. پیشانی ام را ماساژ دادی تا درد کم شود. پرسیدی «بهتر شدی؟» معلوم است که بهتر شده بودم. گفتی «از کجا فهمیدی بنیامین کفش و پرنده کشید؟» گفتم «دیدم.» دستت یک لحظه بی حرکت شد روی شقیقه هایم و گفتی «عجب!» بنیامین زودتر از ما بیدار شده بود. گفت «بابا زود باش بریم ببینیم.» نگار غلت زد، یک لحظه چشم هایش را باز کرد و دوباره خوابید. آهسته گفتم «کار درست کردی برای خودت روز جمعه. بنیامین رو خوب بپوشون سرما نخوره.» این بار با چشم بسته دیدم تان. پسرمان خوابش می آمد هنوز. می خواست برود کفش و پرنده ای را که با شاش درست کرده بود ببیند. باید قبل از این که آفتاب پهن شود شکل ها را روی برف می دید. تکه سنگ را پیدا کردی اما نگذاشتی بنیامین بدود طرف پرنده اش. خم شدی روی برف. می دانستم به چه نگاه می کنی. قبل از این که تو برسی، دیده بودم که ردّپایی غیر از کفش های یخ شکن و چکمه های کوچک بنیامین از شب قبل، روی یخ بود. درست کنار همان تخته سنگ نشان تو. ترسیده بودی؛ مثل همان ترسی که از صدای خش خش طبقهٔ پایین می دوید توی تنم. اما من نمی ترسیدم از جای پاهای روی برف. زود بنیامین را بغل کردی. پرنده و کفش را نشانش دادی و بی توجه به مشت و لگدهای پسرمان که می خواست بیاید پایین و شاش یخ زده اش را بیشتر ببیند، به سرعت برگشتی.