کتاب نقشه راه

The Hero Within
(خودشناسی عمقی و کاربردی)
کد کتاب : 33915
مترجم :
شابک : 978-9651276378
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 310
سال انتشار شمسی : 1397
سال انتشار میلادی : 1986
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 11
زودترین زمان ارسال : 4 مهر

معرفی کتاب نقشه راه اثر کارول اس پیرسون

کتاب نقشه راه (خودشناسی عمقی و کاربردی)راهنمای کلاسیک و به روز شده ای برای دنیای معاصر ما به حساب می آید.

یک قهرمان کلاسیک مدرن در روانشناسی یونگی ، به صدها هزار نفر کمک کرده است تا با آشکار کردن نحوه استفاده از قدرت کهن الگوهای موجود در زندگی ، زندگی خود را غنی کنند. نویسنده کارول اس پیرسون با ادبیات ، انسان شناسی و روانشناسی ، شش نمونه کهن قهرمان را به روشنی تعریف می کند - معصوم ، یتیم ، سرگردان ، جنگجو ، آلتروئیست و شعبده باز - و نشان می دهد که چگونه می توانیم از این راهنمای قدرتمند برای کشف نیرهای پنهان خود استفاده کنیم.

حل مشکلات دشوار و تغییر شکل زندگی ما با منابع غنی از قدرت درونی پیش خواهد رفت.

آموزه های این کتاب در همه قسمت های زندگی ما طنین انداز خواهد شد. این کتاب «نقشه راه» با خردی تیزبین و مثالهای پربار ، ابزارهای ماندگاری در اختیار ما قرار می دهد تا نیروهای قهرمانی درون خود را کشف کنیم.

کتاب نقشه راه

کارول اس پیرسون
کارول. اس پیرسون، زاده ی سال 1944، نویسنده و مدرس آمریکایی است.پیرسون در شیکاگو به دنیا آمد و و در دو سالگی به همراه خانواده به هیوستن تگزاس نقل مکان کرد. او به دانشگاه رایس رفت و تا مقطع دکترا در این مکان به تحصیل ادامه داد.
قسمت هایی از کتاب نقشه راه (لذت متن)
ما حتی مجبور نیستیم ریسک کرده و تنهایی سفر کنیم زیرا قهرمانان تمام دوران، پیش از ما این راه را رفته اند. دالان تودرتوی سفر قهرمانی کاملا شناخته شده است؛ ما فقط لازم است مسیر قهرمانی را دنبال کنیم. در این سفر، زمانی که فکر کرده بودیم به نفرت و بیزاری رسیده ایم، خدا را خواهیم یافت؛ در جایی که فکر می کردیم دیگری را خواهیم کشت، خودمان را خواهیم کشت؛ درجایی که فکر می کردیم به سمت بیرون سفر کرده ایم به مرکز وجودمان خواهیم رفت و در جایی که فکر می کردیم تنها هستیم، خود را با تمام دنیا همراه خواهیم یافت.

آن ها ممکن است احساسات شان را سرکوب کنند تا اینکه تبدیل به ماشین های دستاوردساز شوند. آن ها ممکن است به یک آفتاب پرست تبدیل شوند و به این ترتیب منحصر به فرد بودن شان را به صورت اغراق آمیزی به رخ بکشند تا در خدمت یک تصویر ذهنی باشند که فکر می کنند موفقیت را برای آن ها به ارمغان خواهد آورد یا اینکه فقط آن ها را ایمن نگه خواهد داشت. وقتی ما با خود واقعی مان اعلان جنگ می کنیم، ممکن است در نهایت این احساس به ما دست بدهد که گویی روح مان را از دست داده ایم. اگر این حالت مدتی طولانی، طول بکشد احتمالا بیمار خواهیم شد و مجبوریم تلاش کنیم تا دوباره خوب شویم. با شانه خالی کردن از زیر بار این سفر ما نزیستن را تجربه می کنیم و درنتیجه حیات کمتری را در فرهنگ مان فرا می خوانیم و این همان تجربه «زمین بایر» است.

به صورت کلاسیک قلمرو آغازین کهن الگوی قهرمان یک زمین بایر است. در این قلمرو محصولات کشاورزی رشد نمی کنند، بیماری فراگیر است، هیچ نوزادی متولد نمی شود و احساس بیگانگی و ناامیدی فراگیر شده است. زادوولد و احساس نشاط و سرزندگی از قلمرو ناپدید شده است. این معضل، به عدم توانایی حاکم مربوط است که ناکارآمد، گناهکار و ظالم است. پادشاه یا ملکه پیر، نمایانگر روش های ناکارآمد و به روز نشده ای هستند که فرهنگ را محدود می کنند.

در چنین شرایطی، یک مبارز جوان، سفری را آغاز می کند، با اژدها روبه رو می شود و گنجینه را به دست می آورد. این گنجینه ممکن است ثروت باشد یا یک هدف نمادین. همچون جام زرین در اسطوره های مربوط به «جام مقدس» یا یک ماهی مقدس در اسطوره های«فیشرکینگ» (یا«پادشاه ماهیگیر») سفر، مبارز را متحول می کند، مبارزی که گنجینه او کشف یک دیدگاه جدید و مثبت نسبت به زندگی است.