کتاب بلم سنگی

The Stone Raft
کد کتاب : 945
مترجم :
شابک : 978-964-7199-03-2
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 372
سال انتشار شمسی : 1392
سال انتشار میلادی : 1986
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

بلم سنگی
The Stone Raft
کد کتاب : 2996
مترجم :
شابک : 9789642249053
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 419
سال انتشار شمسی : 1396
سال انتشار میلادی : 1986
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

معرفی کتاب بلم سنگی اثر ژوزه ساراماگو

کتاب بلم سنگی، رمانی نوشته ی ژوزه ساراماگو است که نخستین بار در سال 1986 به انتشار رسید. داستان این رمان، جهانی را به تصویر می کشد که در آن، شبه جزیره ی ایبِری از قاره ی اروپا جدا شده و آزادانه بر روی اقیانوس اطلس شناور است. سازمان های دولتی مختلف در سراسر جهان مجبور شده اند که در برابر عواقب شوکه کننده ی این رویداد از خود واکنش نشان دهند؛ اما برای پنج شخصیت اوضاع به شکل دیگری رقم می خورد و آن ها بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک می شوند. شخصیت های اصلی کتاب بلم سنگی، همزمان با جا به جایی زمین زیر پایشان، سفری را آغاز می کنند که مسیر زندگی شان را برای همیشه تغییر خواهد داد.

کتاب بلم سنگی


ویژگی های کتاب بلم سنگی

ژوزه ساراماگو برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1998

ژوزه ساراماگو
ژوزه ساراماگو، نویسنده ی پرتغالی، زاده ی ۱۶ نوامبر ۱۹۲۲ و درگذشته ۱۸ ژوئن ۲۰۱۰، برنده ی جایزه-ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۹۸ میلادی است.ساراماگو در دهکده ای کوچک در شمال لیسبون در خانواده ای کشاورز به دنیا آمد، او دو سال بعد به همراه خانواده به لیسبون رفت و تحصیلات دبیرستانی خود را برای امرار معاش نیمه تمام گذاشت و به شغل های مختلفی نظیر آهنگری، مکانیکی و کارگری روزمزدی پرداخت. اگرچه اولین رمان او به نام کشور گناه در ۱۹۴۷ به چاپ رسید ولی ناکامی او برای کسب رضایت ناشر برای چاپ کتاب دومش موجب شد رما...
نکوداشت های کتاب بلم سنگی
Saramago's lovely fable.
افسانه ی دوست داشتنی ساراماگو.
Goodreads

Marvelously amusing.
به شکل شگفت انگیزی سرگرم کننده.
Publishers Weekly Publishers Weekly

A splendid epic voyage.
سفری حماسی و باشکوه.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

قسمت هایی از کتاب بلم سنگی (لذت متن)
مردم هر روز دوباره به دنیا می آیند، اما می توانند تصمیم بگیرند که آیا به زندگی روز پیش ادامه دهند یا زندگی تازه ای را در پیش بگیرند. اما تجربه هم هست، ولی معمولا طوری زندگی می کنیم که انگار تجربه ی قبلی را نداشتیم یا فقط آن قسمتی از زندگی را به کار می بریم که به ما اجازه می دهد به اشتباه خود ادامه دهیم.

همه چیز این جهان به هم مربوط است، و ما در اینجا می پنداریم که قدرت آن را داریم تا به میل خود آن ها را از هم جدا یا به هم متصل کنیم، چه اشتباه غم انگیزی.

فکرش را بکنید که عده ای به تصادف عقیده ندارند، در صورتی که مدام در این جهان به تصادف برمی خوریم و به فکر می افتیم مبادا منطق اصلی این دنیا، تصادف باشد.