کتاب مکتب دیکتاتورها

La scuola dei dittatori
کد کتاب : 9461
مترجم :
شابک : 9789649971162
قطع : جیبی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1938
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 11
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

معرفی کتاب مکتب دیکتاتورها اثر اینیاتسیو سیلونه

مکتب دیکتاتور ها داستان دو آمریکایی است که برای یاد گرفتن رموز و شگرد های دیکتاتوری به اروپا سفر می کنند. کشوری که مدت های مدیدی در این زمینه تجربه داشته است. آنها در آنجا با فردی روبرو می شوند که سالهای زیادی از عمرش را صرف مبارزه با دیکتاتوری کرده است. بین آنها دیالوگ هایی شکل می گیرد که طنز آمیز اما تلخ است. از آنجایی که خود سیلونه دارای تجربیاتی در این زمینه است و از نزدیک حکومت دیکتاتوری را لمس کرده، کتاب مکتب دیکتاتور ها را بر اساس تجربیات خودش نوشته است. او در این کتاب به چگونگی و چرایی تشکیل حکومت های خودکامه می پردازد. این کتاب راهنمایی برای شناخت ماهیت دیکتاتوری است و بررسی می کند چگونه یک دیکتاتور به قدرت می رسد و در قدرت می ماند.
سیلونه تقریبا از هر سلاحی برای مبارزه فاشیسم استفاده می کند ، از اسلپ استیک گرفته تا شدیدترین طعنه ها ، اما حمله او دقیقا بخاطر این موثر است که با دست های خالی نیست. سبک ادبی او ترکیبی تحسین برانگیز از متن کلاسیک و دیالوگ است. متراکم اما نه سنگین ، شکیل اما همیشه شفاف. او تاریخ سیاسی می داند و ایده های زایایی دارد ، اما می داند که چگونه در مورد امور آسان و بی تکلف باشد ، هرگز با دانشش خودنمایی نمی کند یا زیاد بر عقاید خود پافشاری نمی کند. به طور خلاصه ، کتاب او خصایص یک نثر خوب و دیالوگ های خوب را در هم آمیخته است.

کتاب مکتب دیکتاتورها

اینیاتسیو سیلونه
سیلونه دوران کودکی را با فقر و تنگدستی گذراند و در زمین‌لرزه سال ۱۹۱۵ ایتالیا پدر و مادر و پنج برادر خود را از دست داد. در ۱۹۲۱ به حزب کمونیست ایتالیا پیوست و با دستگاه فاشیستی موسولینی به مبارزه پرداخت. در ۱۹۲۷ سفری به شوروی کرد و پس از بازگشت از آن سفر مانند همکاران دیگر خود آندره ژید و آرتور کوستلر و غیره راه مستقلی در پیش گرفت، چنان‌که در ۱۹۳۰ از حزب کمونیست استعفا داد. وی به علت فعالیتهای سیاسی ناگزیر شد در ۱۹۳۰ به سویس بگریزد و شاهکارهای خود مانند «نان و شراب» و &l...
نکوداشت های کتاب مکتب دیکتاتورها
In this book, Ignazio Silone has written his masterpiece - a political satire that can be mentioned in the same breath with Aristophanes, Swift, and Voltaire.
اینیاتسیو سیلونه در این کتاب شاهکار آفریده است. شوخ طبعی سیاسی ای که می توان به شباهتش با آثار آریستوفان، سوئیفت و والتر اشاره کرد.
Dwight Macdonald

A master of prose attacks with bare fists the most absorbing single problem of our day
نثری شاهکار که با مشت های برهنه به اساسی ترین مشکلات روزگار ما حمله می کند.
jacket blurb

قسمت هایی از کتاب مکتب دیکتاتورها (لذت متن)
شاید دانستن این که به بیماری مردان بزرگ تاریخ مبتلا هستید تسکینی برای شما باشد، چون همهی دیکتاتورها از سزار تا هیتلر دچار سردردهای مزمن بوده اند.این نکته اهمیت به سزایی دارد، به دلیل اینکه در مورد بعضی از دیکتاتورها، تنها دلیلی است که اثبات میکند آن ها سر داشته اند.

خودکامگی میرسانند. همانطور که در بعضی اشکال بدوی زندگی، شیء تعیین کننده حالت است: "طعمه ماهی را میگیرد، نه ماهی طعمه را." می شود گفت که، در نهایت، هر ملتی لایق همان دولتی است که دارد. در واقع، آیا هرگز دیده شده که ملت آزادهای مدتی طولانی تسلیم استبداد شود یا ملت رام و سر به زیری به آزادی دست یابد؟

انقلاب صندوقچه ی سحر آمیز نیست که انسان هر وقت دلش خواست در آن را باز کند و چیزی از آن بیرون بکشد. تجربه به ما نشان داده که انقلاب با ارتش صورت می گیرد و نه علیه ارتش؛ با اسلحه و نه بدون اسلحه.