کتاب سفر فلیشا

Felicia's Journey
کد کتاب : 142
مترجم :
شابک : 978-964-191-005-3
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1388
سال انتشار میلادی : 1994
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

برنده ی جایزه ی کاستا بوک سال 1994

فیلمی با همین عنوان، بر اساس این کتاب و به کارگردانی اتوم اگویان در سال 1999 ساخته شده است

معرفی کتاب سفر فلیشا اثر ویلیام ترور

فلیشا مجرد، حامله و بی پول است. او از محله ای کوچک و ایرلندی نشین دزدی می کند و برای یافتن نامزدی که رهایش کرده است، در مناطق صنعتی و میانی انگلیس، حیران و سرگردان است. اما او با مردی چاق، حدودا پنجاه ساله و بسیار منطقی به اسم آقای هیلدیچ آشنا می شود که می خواهد یکی دیگر را به شمار دخترانی بیافزاید که اکنون به خاطراتش پیوسته اند. اما اتفاقاتی عجیب، ناراحت کننده و ترسناک، پرده از تخیلات و توهمات هیلدیچ و فلیشا برداشته و داستانی مهیج شکل می گیرد که هواداران آلفرد هیچکاک و روث رندل را مسحور خود خوهد کرد. توانایی تمام عیار و ژرفای بینش ویلیام ترور، و ترکیب عناصر آسیب شناسانه با آرایه های ادبی، استاندارد جدیدی در این ژانر خلق کرده است. ترور استادی است که همچنان در حال کاوش در توانایی های خود است.

کتاب سفر فلیشا

ویلیام ترور
ویلیام ترور، ۲۴ مه ۱۹۲۸ - ۲۱ نوامبر ۲۰۱۶، رمان نویس، نمایش نامه نویس، و نویسنده ایرلندی بود که از او به عنوان یکی از قله های داستان کوتاه انگلیسی معاصر یاد می شود. وی سه بار برنده ی جایزه ی ادبی کاستا بوک شد و پنج نوبت به عنوان نامزد جایزه ی ادبی من بوکر معرفی شد. نام ترور به عنوان یکی از بخت های جایزه ی نوبل ادبیات نیز مطرح بود، اگر چه هیچ گاه برنده ی این جایزه نشد.وی پس از اتمام تحصیل در کالج های سنت کلمبا و ترینیتی به مشاغلی چون مجسمه سازی و معلمی روی آورد. در سال ۱۹۵۲ با جین ریان ازدواج ک...
نکوداشت های کتاب سفر فلیشا
A page-turner marked by brilliant psychological suspense.
نقطه ی عطفی که با تعلیقی درخشان و روان شناسانه برجسته شده است.
Philadelphia Inquirer Philadelphia Inquirer

Perfectly executed and chilling.
خوش ساخت و شوکه کننده.
New York Times New York Times

One of the very best writers of our era.
یکی از بهترین نویسندگان معاصر.
Washington Post Book World Washington Post Book World

قسمت هایی از کتاب سفر فلیشا (لذت متن)
همچنان ناخوش است. زنی در دستشویی می گوید: بهتره بری توی هوای آزاد. نمیری روی عرشه... روی عرشه سرد است و باد گوش هایش را آزار می دهد.

او که در طول سفر با قطار ناخوش بوده حالا حالش بهتر می شود و دوباره به طبقه پایین، که قبل از رفتن به دستشویی آنجا نشسته بود، برمی گردد. لباس هایی که برای سفر برداشته داخل دو کیسه سبز پلاستیکی است؛ پول هایش را توی کیف دستی اش گذاشته.

کیسه های پلاستیکی را از مغازه ی چاک خرید. روی کیسه ها نام چاک و یک طرح سلتی نقش بسته است. در صرافی اسکناس های ایرلندی اش را با پول انگلیسی عوض کرد.