کتاب درک و دریافت موسیقی

Music: An Appreciation
کد کتاب : 15458
مترجم :
شابک : 978-9646194489
قطع : رحلی
تعداد صفحه : 731
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1975
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 29
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

معرفی کتاب درک و دریافت موسیقی اثر راجر کیمی ین

کتاب "درک و دریافت موسیقی" اثر "راجر کیمی ین" استاد سرشناس موسیقی دردانشگاه های دنیا می باشد.


در کتاب بسیار خوب و ارزشمند "درک و دریافت موسیقی" ، مولف تلاش کرده با ارائه یک مجموعه امهّات مباحث موسیقی جهانی را مطرح سازد. از مباحث تئوریک و بنیادین موسیقی تا معرفی ساز ها ، معرفی دوره های تاریخی و سبک های گوناگون موسیقی غربی از قرون وسطا تا آغاز دهه 1990 و معرفی آهنگسازان مطرح در هر دوره تاریخی.
به کارگیری واژگان و مفاهیم موسیقایی، اجتناب از تحلیل های سلیقه ای یا احساساتی، تحلیل اوضاع اجتماعی هر دوره برای درک روشن ویژگی های سبک شناسانه موسیقی آن، خلاصه ای از سرگذشت آهنگسازان مهم هر دوره و تحلیل زنده نمونه هایی از آثار آنان و حتا بررسی موسیقی مردم پسند غربی با معیارهای علمی، همگی از مواردی هستند که کتاب "راجر کیمی ین" را در نوع خود شاخص و ارزشمند ساخته اند.

"درک و دریافت موسیقی" از هنگام چاپ ویراست اول آن در 1976 تا امروز که ترجمه ی ویراست پنجم آن به فارسی ترجمه شده است، یکی از معتبرترین کتاب های درسی سال اول رشته ی موسیقی و نیز دوره های درک موسیقی برای دانشجویان دیگر رشته ها در ایالات متحده بوده و طی این سال ها در هر ویراست کامل تر و به روزتر شده است.

داشتن این کتاب جامع به هنرجویان و علاقه مندان به ویژه در حیطه موسیقی جهانی توصیه می شود.

کتاب درک و دریافت موسیقی

نکوداشت های کتاب درک و دریافت موسیقی
Using this market-leading instrument that brings great music to the course in more ways than ever before, students are now transformed into active participants in the Music Appreciation space. The result is active listening, active reading, and active learning.
دانش آموزان با استفاده از این ابزار پیشرو در بازار که موسیقی را به شیوه های مختلف و بیشتر از گذشته فرا می خواند ، به شرکت کنندگان فعال در فضای تقدیر موسیقی تبدیل شده اند. نتیجه ، گوش دادن فعال ، خواندن فعال و یادگیری فعال است.
McGraw-Hill

قسمت هایی از کتاب درک و دریافت موسیقی (لذت متن)
صداها هر روز گوش ما را آماج قرار می دهند، صداهایی مانند سروصدای عبور وسایل نقلیه و بوق اتومبیل ها، خنده کودک، پارس سگ و ترنّم باران. از راه این صداها است که آنچه را رخ می دهد درمی یابیم؛ برای برقراری ارتباط با محیط خود به صداها نیاز داریم. با گوش دادن به گفتار، فریاد و صدای خنده دیگران، آموخته ایم که دریابیم آن ها به چه می اندیشند و چه احساسی دارند. اما سکوت و نبود صدا نیز می تواند گویا باشد. هنگامی که هیچ صدایی در خیابان نمی شنویم، می فهمیم که اتومبیلی نمی گذرد.