رویکرد کتاب بسیار جالبه. از طرفیِ روش کتاب، به قول نویسندهی محترم «تئوگرافی»، و از طرفی خاستگاه نویسنده، مسیحی آمریکایی، باعث شده بدون پیشفرضهای کلامی و سیاسی و تاریخی خاصِ ما ایرانیها با متنِ قرآن مواجه بشه. نتیجه بسیار جالب از کار در اومده: تصویر جهانبینی قرآنی در یک حالت خیلی خیلی زنده و سیال بدون هیچ خبری از جزمیات مدرسی.
سلام. این کتاب شاید برای اولین بار به موضوع "شخصیت" خدا در روایت قرآن پرداخته: خدا به عنوان شخصیت اصلی در داستانهای قرآن و خدا به عنوان راوی این داستانها. قبلا هیچ وقت چنین رویکردی را ندیده بودم. خیلی خیلی خوندنی و جالبه. ترجمه کتاب هم معرکه است.
«خدا به روایت قرآن: بررسی ادبی-انتقادی» اثر جک مایلز کتاب بسیار خواندنی و جالبیه. نویسنده که از ادب پژوهان معروف آمریکایی و صاحب کتاب جالب «زندگینامۀ خدا» دربارۀ شخصیت خدا در کتاب مقدس مسیحی است، این بار در این کتاب استثنایی با همان قلم شیوا با استفاده از فنون نقد ادبی به بررسی شخصیت «خدا» در روایت قرآن پرداخته. ترجمه مثال زدنی آقای دکتر طباطبایی حق مطلب این کتاب فوق العاده را به خوبی ادا کرده.