کتاب اگر این نیز انسان است

If This Is a Man [Survival in Auschwitz]
خاطرات ایتالیایی جنگ جهانی دوم،1939-1945م
کد کتاب : 504
مترجم :
شابک : 978-9642092376
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 224
سال انتشار شمسی : 1398
سال انتشار میلادی : 1947
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

جزو فهرست 100 کتاب قرن لوموند

معرفی کتاب اگر این نیز انسان است اثر پریمو لوی

اگر این نیز انسانی است، که در آمریکا با نام نجات در آشویتز شناخته می شود، عنوان رمانی است نوشته ی پریمو لوی که برای اولین بار در سال 1947 به انتشار رسید. شیمی دانی 25ساله و یهودی به نام پریمو لوی در سال 1943 توسط نیروهای فاشیست ایتالیا دستگیر شده و از شهر خود، تورین، به آشویتز برده می شود. این کتاب، داستان ده ماه از زندگی لوی در اردوگاه های مرگ آلمان نازی، خشونت های سازمان یافته و مقاومتی معجزه آسا است که به زیباترین شکل در قالب یک رمان عرضه شده است. اگر این نیز انسانی است اثری بی تکلف، بااحساس و هوشمندانه است که به عنوان گواهی جاودان بر تخریب ناپذیری روح بشر در نظر گرفته می شود.

کتاب اگر این نیز انسان است

پریمو لوی
پریمو میشل لوی، زاده ی 31 جولای 1919 و درگذشته ی 11 آپریل 1987، شیمی دان و نویسنده ی ایتالیایی بود. او چندین کتاب، رمان، مجمعه داستان های کوتاه، مقاله و شعر از خود به جای گذاشت است.او در شهر تورین ایتالیا و در خانواده ای یهودی چشم به جهان گشود. لوی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ی فلیس ریگنون گذراند. او که پسری ترکه ای و خجالتی بود، در تحصیلات بسیار موفق عمل می کرد. او حدود ده ماه از زندگی اش را در اردوگاه های مرگ آلمان نازی گذراند تا این که این اردوگاه در 18 ژانویه ی 1945 توسط ارتش سرخ آزاد شد....
نکوداشت های کتاب اگر این نیز انسان است
A true work of art.
یک اثر هنری راستین.
Times Literary Supplement Times Literary Supplement

A stark prose on the deepest sufferings of man.
نثری شجاعانه درباره ی عمیق ترین رنج های بشر.
New Statesman

Remarkable for its simplicity, compassion, and wit.
اثری درخشان در سادگی، احساس و لطافت طبع.
Barnes & Noble

قسمت هایی از کتاب اگر این نیز انسان است (لذت متن)
هر کسی دیر یا زود در زندگی درمی یابد که خوشحالی و رضایت کامل، غیرقابل درک است؛ اما تعداد اندکی به نقطه ی مقابل این موضوع فکر می کنند که ناراحتی و عدم رضایت کامل نیز، به همان میزان، غیرقابل دسترس است.

سپیده دم مانند خائنی بر ما چیره شد؛ این طور به نظر می رسید که انگار خورشید به عنوان متحد دشمنان مان و برای کمک به نابودی ما طلوع کرده بود.

اما این جا هیچ تبهکار و دیوانه ای وجود ندارد. هیچ تبهکاری وجود ندارد چون هیچ قانون اخلاقی ای برای نقض کردن وجود ندارد. هیچ دیوانه ای وجود ندارد چون اراده و اختیار به طور کلی از ما سلب شده و همه ی اعمالمان، تنها عمل قابل تصور است.