کتاب پنهان

Pinhan
کد کتاب : 12955
مترجم :
شابک : 978-6003674769
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 304
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 1997
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 9
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

برنده جایزه ی بزرگ مولانا،1998

معرفی کتاب پنهان اثر الیف شافاک

الیف شافاک نویسنده ای است که در کشور ما بیشتر با رمان ملت عشق شناخته می شود. کتاب پنهان اولین رمان این نویسنده ی ترک است که جایزه ی بزرگ مولانا در سال 1998 را برای او به ارمغان آورده است. داستان درباره ی فردی به نام پنهان است که به تکیه ی دری بابا می رسد و با او ملاقات می کند و ...
الیف شفاک نویسنده ای است که می تواند مدرن و عرفانی را با هم ترکیب کند. در قرن تمدن هایی که نتوانسته اند یکدیگر را به خود جلب کنند ، چگونه می توان تعادل را حفظ کرد وقتی که یک پا در شرق بسفر و دیگری در غرب است؟ الیف شافاک با امتناع از اینکه مبارزی تک بعدی باشد ، با این معضلات روبرو می شود. وی با توجه به شرایط عمومی کشور خود ، مدام از خود در مورد حافظه ، سنت ، دین ، ملت ، نوآوری ، زبان و هویت سوال می کند.

کتاب پنهان

الیف شافاک
الیف شافاک یا الیف شفق، زاده ی ۲۵ اکتبر ۱۹۷۱ استراسبورگ فرانسه) نویسنده ای ترک تبار است. او از دانشگاه تکنیک اورتا دو غوی آنکارا لیسانس روابط بین الملل و فوق لیسانس مطالعات زنان و دکترای علوم سیاسی گرفت. او در هنگام تحصیل در دوره ی فوق لیسانس، اولین کتاب داستانش را در سال ۱۹۹۴ و در سال ۱۹۹۷ هم رمان دومش را منتشر کرد. پس از اتمام دوره ی دکترا به استانبول آمد و آینه های شهر را نوشت. شافاک در سال های ۲۰۰۴–۲۰۰۳ با درجه استادیاری در دانشگاه میشیگان و بعد در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آری...
قسمت هایی از کتاب پنهان (لذت متن)
وقتی در محله ی جلال کاتب آتش سوزی شد، در شهر استانبول قیامتی به پا شد. از وقتی شهر استانبول به وجود آمده بود، بلاهای بسیاری را پشت سر گذاشته بود؛ در هر صورت این مصیبت را هم پشت سر خواهد گذاشت. پشت سر خواهد گذاشت اما نه بی سر و صدا و در سکوت؛ با فریاد و فغانی که سر به فلک خواهد کشید، با ترس و اضطرابی که باعث تپش قلبش خواهد شد، و با صبر ایوبی که برای تولد دوباره و سربلند کردن از میان خاکستر باید داشته باشد.

منظور از قیامت این نیست که مفهوم آتش برای همه یکسان باشد. بدیهی است آتشی که انسان ها را به خاکستر تبدیل می کند، خنده بر صورت بعضی ها می نشاند. شاید در این کار حکمتی وجود دارد. نه بدی مطلق و نه نیکی مطلق. هرچه باشد بدترین نوع بدی، برای بعضی ها می تواند مرهمی سحرآمیز تجویز کند و زخم های عمیق را بهبودی بخشد. باورش هر چقدر هم که سخت باشد، برای بعضی ها روز محشر به حساب می آید و برای بعضی ها روز رستگاری.

اگر فقط به دیده هایت اکتفا کنی، تنها کرم را می بینی. کرم زشت است، نمی تواند توجه تو را به خود جلب کند. اگر بخواهی فراتر از ظاهر را ببینی، اگر پرده را کنار بزنی و با چشم دل نگاه بکنی، می توانی پروانه را مقابل خود ببینی. پروانه زیباست، توجه ات را جلب می کند. اگر با چشم دل ببینی عاشق پروانه نه، بلکه عاشق کرم می شوی…