کتاب این هم مثالی دیگر

This Is Water
کد کتاب : 14073
مترجم :
شابک : 978-6009801930
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 118
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2009
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 17
زودترین زمان ارسال : 15 آذر

معرفی کتاب این هم مثالی دیگر اثر دیوید فاستر والاس

کتاب "این هم مثالی دیگر" اثر نویسنده برجسته آمریکایی "دیوید فاستر والاس" میباشد.این اثر "دیوید فاستر" شامل سه جستار از حقایق زندگی روزمره انسان ها و متن یک سخنرانی است.او در سال 2005 سخنوران جشن فارق التحصیلان هم دوره خود بود که تنها سخنرانی عمر وی نیز به حساب می آید.

در متن سخنرانی در مورد کلیشه هایی صحبت میکند که از توجه به آنها غافل شده ایم و گاها بدون حس کردن حضورشان زندگی کرده در حالی که درک همان کلیشه ها،سر آغاز درک ایین جهان هستی میباشد.

فاستر در جستار اولش در کتاب " این هم مثالی دیگر"،با عنوان "یک نما از خانه خانم تامسون" از حادثه یازده سپتامر یاد می کند و توضیح میدهد که همچین وقایعی چگونه بر زندگی افراد تاثیر می گذارد.

جستار دومش با عنوان "به لابستر نگاه کن" در مورد تجربه اش از یک جشنواره عظیم لابستر در سواحل مرکزی آمریکا میباشد که در آنجا ماموز تهیه گزارشی برای یک مجله بوده است.او در پایان این جشنواره علاوه بر گزارش،پرسش های اخلاقیی را مطرح میکند.

"فاستر" در جستار آخرش از کار های غیر ممکنی صحبت میکند که بسیار از آنها لذت میبرد.او این کارها را رقابت بین فدرر و نادال در مسابقات ویمبلدون تجربه میکند.

کتاب این هم مثالی دیگر

دیوید فاستر والاس
دیوید فاستر والاس (به انگلیسی: David Foster Wallace) (زاده ۲۱ فوریه ۱۹۶۲ - درگذشته ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۸) نویسندهٔ رمان و داستان‌های کوتاه و جستارنویس آمریکایی بود. او همچنین استاد دانشگاه پومونا در کلارمونت، کالیفرنیا و مقاله‌نویس بود. بیشترین شهرت والاس به خاطر رمان شوخی بی‌پایان (۱۹۹۶) بود که در سال ۲۰۰۶ توسط مجلهٔ تایم به عنوان یکی از «۱۰۰ رمان برتر انگلیسی‌زبان از سال ۱۹۲۳ تاکنون» معرفی شد.بسیاری او را جزو خلاق‌ترین نویسندگان معاصر می‌دانستند. وی برنده...
نکوداشت های کتاب این هم مثالی دیگر
Think of it as The Last Lecture for intellectuals.
این اثر "فاستر" بشدت برای اهل خرد توصیه میشود.
Time Time

David Foster Wallace's unbelievable graduation speech...will inspire you.
متن سخنرانی او در جشن فارق التحصیلیش شما را به وجد می آورد.
Daily Candy

قسمت هایی از کتاب این هم مثالی دیگر (لذت متن)
اگر شما خودبه خود مطمئن اید که می دانید حقیقت چیست و کی و چی واقعا مهم اند آن وقت شما هم مثل من احتمال هایی را که بیهوده و آزارنده نیستند در نظر نمی گیرید. اما اگر واقعا یاد گرفته باشید که چه طور فکر کنید، چه طور توجه کندی، آن وقت شما هم گزینه های دیگری خواهید داشت. در واقع با شماست که موقعیت های شلوغ، پرسروصدا، کند و جهنمی را نه تنها معنی دار که مقدس کنید.

معلوم است که انواع مختلفی از آزادی وجود دارد، و در جهان بزرگ بیرون - جهان پیروزی و موفقیت و نمایش - چندان از ارزشمندترین نوع آن حرف زده نمی شود. این نوع آزادی واقعا مهم تمرکز می خواهد و آگاهی و نظم و تلاش و توانایی این که واقعا به فکر آدم ها باشید و برایشان ایثار کنید، بارها و بارها، میلیون ها بار، هر روز، به روش های کوچک و غیرجذاب. آزادی حقیقی این است.

خانه ای که در نهایت با موهایی آغشته به شامپو در آن می نشینم و وحشتی را که پرده از روی اش می افتد تماشا می کنم، متعلق به خانم تامپسون است که از باحال ترین هفتادو چهارساله های دنیاست و دقیقا از همان آدم هایی است که در شرایط اضطراری حتی اگر تلفنش اشغال باشد، می دانید می شود به خانه اش رفت.

حالا می رسیم به سوال اجتناب ناپذیر در بزرگ ترین آشپزخانه لابستر جهان که شاید در همه آشپزخانه های آمریکا هم مطرح باشد: آیا درست است که یک موجود ذی شعور را محض لذت چشایی مان زنده زنده بجوشانیم؟ و نگران های مرتبط دیگر: آیا سوال قبلی از این موضع گیری های اخلاقی و سانتی مانتال بازی های حوصله سربر است؟ اصلا در چنین بحثی درست یعنی چی؟ آیا همه چیز فقط به انتخاب شخصی ربط دارد؟

تقریبا همه کسانی که تنیس دوست دارند و در چند سال اخیر رقابت های تنیس مردان را در تلویزیون دنبال می کنند، لحظاتی را داشته اند که می توان به آن ها گفت «لحظه های فدرری.» این لحظه ها وقت هایی هستند که حین تماشای بازی سوییسی جوان فک می افتد، چشم از حدقه درمی آید و صدایی تولید می شود که همسران را از آن یکی اتاق می کشاند پای تلویزیون تا ببینند حال تان خوب است یا نه. این لحظه ها شدیدتر می شود اگر آن قدر تنیس بازی کرده باشید که درک کنید کاری که فدرر درست جلوی چشمان تان انجام داده تا چه اندازه غیرممکن است.