1. خانه
  2. /
  3. کتاب پرونده بالتیمور

کتاب پرونده بالتیمور

نویسنده: ژوئل دیکر
3.83 از 3 رأی

کتاب پرونده بالتیمور

The Baltimore Boys
انتشارات: البرز
٪15
1045000
888250
معرفی کتاب پرونده بالتیمور
کتاب پرونده بالتیمور، رمانی نوشته ی ژوئل دیکر است که نخستین بار در سال 2015 انتشار یافت. مارکوس گلدمن پس از موفقیت خیره کننده ی خود به خاطر «پرونده ی هری کبر»، اکنون تلاش می کند تا رمان سوم خود را بنویسد. مواجهه ای اتفاقی در فلوریدا، باعث به وجود آمدن منبع الهامی غافلگیرکننده برای او می شود: الکساندرا نویل، خواننده ای زیبا و فوق العاده موفق و البته نخستین عشق مارکوس. به یکباره، تمام خاطرات کودکی مارکوس برایش دوباره زنده می شوند؛ خاطراتی درباره ی خانواده ای از هم پاشیده و میراثی که اکنون به ویرانه ای ننگین تبدیل شده است. مارکوس و دو پسرعمویش، هیلل و وودی، سه پسر جوان و بااستعدادی بودند که آینده ای روشن در انتظارشان بود، تا این که دنیایشان زیر بار دروغ، حسادت و خیانت از هم پاشید. مارکوس سال ها بار خاطرات گذشته را به دوش کشیده است اما اکنون، باید یک بار برای همیشه با شیاطین درون خود مواجه شود و داستان واقعی پسرهای بالتیمور را روایت کند.
درباره ژوئل دیکر
درباره ژوئل دیکر
ژوئل دیکر، زاده ی 16 ژوئن 1985، نویسنده ای سوییسی است.دیکر در شهر ژنو به دنیا آمد و در نوزده سالگی برای تحصیل به دانشکده ی هنری Cours Florent در پاریس رفت. او پس از یک سال به پاریس بازگشت و در دانشکده ی حقوق حضور یافت. دیکر در سال 2010 در همین رشته از دانشگاه ژنو فارغ التحصیل شد.
ویژگی های کتاب پرونده بالتیمور
  • از کتاب های پرفروش در آمریکا
  • ادامه داستان رمان «پرونده هری کبر»
نکوداشت های کتاب پرونده بالتیمور

ادامه ای هیجان انگیز بر کتاب فوق العاده پرفروش «پرونده هری کبر».

Goodreads

داستانی باشکوه.

Crime Review

رمانی خیره کننده.

Amazon
قسمت هایی از کتاب پرونده بالتیمور

همه با هم متفاوتند، میکی، و شاید راز خوشبختی، این باشد: با کسی که هستی در صلح باش.

رویاپردازی کن، رویاپردازی های بزرگ! تنها بزرگترین آرزوها دوام می آورند. بقیه شان به وسیله ی باران محو می گردند و توسط باد به جاهای دیگر کشیده می شوند.

مقصر آشوب زندگی هایمان، اگر اصلا مقصری وجود داشته باشد، تنها خودمان هستیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب پرونده بالتیمور"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نزدیک به ۲۰۰ صفحه از کتاب رو خوندم هنوز یدونه معما هم مطرح نشده فقط خاطرات بیهوده یه مشت بچه رو خوندم

1405/03/13 | توسطكيارش
1
| |

به نظرم کتاب، جنایی نبود. بیشتر یه جور زندگینامه بود که از زبان شخصیت اصلی، مارکوس گلدمن، روایت میشد. داستان مدام توی زمان حال و گذشته روایت میشه و از همون اول به فاجعه‌ای اشاره میشه که اتفاق افتاده اما باید با داستان همراه بشیم تا بفهمیم چیه. کتاب چندین پلات‌تویست داشت که چندان شوکه‌کننده نبود. روند داستان هم خوب بود و به راحتی باهاش همراه شدم. به جز چند فصل آخر که اسامی چند تن از شخصیت‌ها به اشتباه نوشته شده بود، از ترجمه راضی بودم. داستان، به خانواده‌ی گلدمن می‌پردازه. سول، عموی مارکوس، همسرش آنیتا، پسرشون هیلل و دوست پسرشون وودی که مثل پسر خودشون می‌مونه. مارکوس، رابطه‌ی خوبی با پسرعموهاش داره و از هر فرصتی برای سر زدن به خانواده‌ی عموش استفاده می‌کنه. در نظر مارکوس، خانواده‌ی عمو سول کاملاً بی‌عیب و نقص و خوشبخته. اما مارکوس از رازهایی که در دل خانواده وجود داره بی‌خبره. رازهایی که منجر به اتفاقات ناگواری می‌شن و در نهایت فاجعه‌ای غم‌انگیز رو رقم می‌زنن. چه اتفاقی برای خانواده‌ی خوشبخت گلدمن می‌افته؟ چه فاجعه‌ای خانواده‌ی عمو سول رو از هم می‌پاشونه؟

1405/03/11 | توسطفرفری موی غزل ساز
1
| |

خب پرونده هری کبر رو خیلی زیاد دوست داشتم از همان صفحه اول منو جذب کرد، بر اساس همین زمینه ذهنی دواثر دیگر این نویسنده رو خریدم، هر کدومش قشنگی خودش رو داشت اما قطعا پرونده هری کبر برای من از نظر داستان ونوع روایت ان جایگاه بالاتری داره.

1402/02/23 | توسطزهرا احمدیان
4
| |

چون از هری کبر خوشم اومده بود این کارم خریدم و این کارم به نوبه خوش قشنگ بود هرچند داستان جنایی نبود ولی شما از ابتدای داستان فکر میکنید یک جنایت در حق پسر عمو‌های گلدمن رخ داده این کتاب حجمش کمتره از پرونده هری کبر و کسایی که خیلی کتابای طولانی دوست ندارن راحت میتونن بخوننش

1399/05/21 | توسطمریم مرادی
2
| |

این کتاب یجورایی ارتباط نازکی با پرونده‌ی هری کبر داره چون شخصیت مارکوس گلدمن در هردوداستان هستش.اما خب اگر هری کبر رو هم نخوندین میتونین این کتاب رو بخونین .این هم یه کتاب جنایی هستش که اخر داستان به طور ناباورانه ای تمام میشه.کلا کتاب‌های جنایی برای زنگ تفریح مورد مناسبی هستند.

1399/04/13 | توسطآرکیا
3
| |

این کتاب عالیه. ژوئل دیکر نویسنده بسیار ماهری هست و ترجمه آریا نوری هم حرف نداشت

1399/02/26 | توسطکاربر سایت
0
| |
پاسخ ها

اتفاقا ترجمه ش اصلا خوب نیست مثلا در پرونده هری کبر، سرخپوست رو هندی ترجمه کرده

1400/04/12|توسطکامران سیاحی
2
|