کتاب خانواده موسکات

The Family Moskat
کد کتاب : 402
مترجم :
شابک : 978-964-334-588-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 936
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1950
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

برنده ی جایزه ی بانکارلا سال 1968

ایزاک باشویس سینگر برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1978

معرفی کتاب خانواده موسکات اثر ایزاک باشویس سینگر

کتاب خانواده ی موسکات، اثر ایزاک باشویس سینگر، برای اولین بار بین سال های 1945 و 1948 در روزنامه ی ییدیش زبان فورورتس انتشار یافت و در سال 1950 در قالب کتابی دو جلدی عرضه شد. ترجمه ی کتاب به زبان انگلیسی نیز در یک جلد و در همین سال به چاپ رسید. داستان این رمان فوق العاده، به زندگی تباه شده ی یهودی های اروپای شرقی در اوایل قرن بیستم میلادی می پردازد. قبل از این دوران، تمام اقشار این جامعه ی پیچیده را شخصیت هایی قدرتمند و مستقل تشکیل می داد و زندگی و شادابی میان آن ها جریان داشت. کارهای شخصیت هایی با نام های مشولام موسکات و آسا هشل بنت، هسته ی مرکزی رمان را شکل می دهند، اما تمرکز اصلی داستان بر روی تمدنی است که در اتاق های گاز جنگ جهانی دوم برای همیشه نابود شد.

کتاب خانواده موسکات

ایزاک باشویس سینگر
ایزاک بشویس سینگر، زاده ی ۱۹۰۴ و درگذشته ی ۲۴ ژوئیه ۱۹۹۱، داستان نویس یهودی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال ۱۹۷۸ است. وی هم چنین جایزه ی کتاب ملی را دریافت کرده است.پدر ایزاک و پدر بزرگ مادری او خاخام بودند. او در سال ۱۹۳۵ به ایالات متحده مهاجرت کرد، سردبیر روزنامه ی «فوروارد» در نیویورک شد و اکثر داستان های کوتاه خود را برای اولین بار در آن روزنامه چاپ کرد.سینگر تمام آثارش را به ییدیش، زبان مادری خود نوشته است. پس از به شهرت رسیدن، داستان های کوتاه و بلند او یکی پس از دیگری با نظارت خودش ب...
نکوداشت های کتاب خانواده موسکات
With delicate description, trenchant dialogue and precisely observed detail.
با توصیفاتی ظریف، دیالوگ هایی نافذ و جزئیاتی به دقت بررسی شده.
Time Time

It has an appeal that will fascinate all readers.
جذابیتی در کتاب وجود دارد که همه ی مخاطبین را شگفت زده خواهد کرد.
Detroit News

A heavily patterned family saga.
داستانی خانوادگی با جزئیات و طرح های [داستانی] فراوان.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

قسمت هایی از کتاب خانواده موسکات (لذت متن)
تک تک کارهای خون بار هیتلر، بخشی از امور وابسته به کائنات بود. اگر کسی منطق استواری داشت، مجبور بود بپذیرد که یا خدا شرور است، یا این که زجر و مرگ خوب هستند.

مرگ، منجی موعود است. حقیقت واقعی، این است.

طبق نظرات اسپینوزا، هیتلر بخشی از نقشه ی الهی بود، حالتی از جوهری جاودان. تک تک اعمال او، به وسیله ی قوانین جاودانه تعیین شده بودند.