کتاب لبخند با یک مغز اضافه

Plato and a Platypus Walk Into a Bar
کد کتاب : 719
مترجم :
شابک : 978-600-03-0110-1
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 200
سال انتشار شمسی : 1396
سال انتشار میلادی : 2007
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

معرفی کتاب لبخند با یک مغز اضافه اثر دانیل ام کلاین

کتاب لبخند با یک مغز اضافه، اثری جذاب و سرگرم کننده نوشته ی دانیل ام کلاین است که مخاطب را به شکلی متفاوت با سنت ها، مکاتب، مفاهیم و اندیشمندان فلسفه ی جهان آشنا می کند. این کتاب بسیار موفق، برای کسانی نوشته شده که می خواهند مفاهیم بعضاً پیچیده و غامض فلسفی را به زبانی ساده و طنزآمیز درک کنند. کلاین در این اثر به موضوعاتی چون مفاهیم اگزیستانسیال (نقاط اشتراک هگل و خواننده ای مثل بت میدلر چیست؟)، فلسفه ی زبان (چگونه می توان احساسات خود را در شرایطی عجیب و بعضاً خنده دار درست بیان کرد؟)، فلسفه ی فمینیسم (چرا در نهایت یک مرد همیشه یک مرد باقی می ماند) و بسیاری دیگر مطالب جذاب فلسفی می پردازد که همگی به بهترین شکل ممکن توضیح داده شده اند و با نثری گیرا و روان در ذهن مخاطب جای می گیرند. کلاین در کتاب لبخند با یک مغز اضافه، فلسفه و طنز را به شکلی درخشان در هم آمیخته و به مفاهیم جدی زندگی از منظری متفاوت نگاه کرده است.

کتاب لبخند با یک مغز اضافه

دانیل ام کلاین
دانیل ام کلاین، زاده ی 16 ژانویه ی 1962، استاد دانشگاه و نویسنده ی آمریکایی است.کلاین، استاد اقتصاد دانشگاه جورج میسن است و بیشتر تحقیقاتش مربوط به مسائل جامعه شناسانه، فلسفه ی سیاسی و جامعه شناسی دانشگاهی است. او سردبیر ژورنال Econ Journal Watch نیز هست.کلاین مدرک دکترای اقتصاد را در سال 1990 از دانشگاه نیویورک دریافت کرد و پژوهشگر مهمان در دانشگاه های استکهلم و استنفورد بوده است.
نکوداشت های کتاب لبخند با یک مغز اضافه
A hilarious philosophy course.
یک کلاس فلسفه ی بسیار خنده دار.
Barnes & Noble

An extraordinary read you’ll want to share with as many people as possible.
کتابی خارق العاده که دوست خواهید داشت تجربه ی خواندنش را با هر کسی که می توانید، سهیم شوید.
Orlando Sentinel

Lively, original, and powerfully informative.
پرنشاط، بکر و بسیار آموزنده.
One World Publications

قسمت هایی از کتاب لبخند با یک مغز اضافه (لذت متن)
مشخص کردن خوب و بد، وظیفه ی اخلاقیات است. اخلاقیات، علاوه بر این، چیزی است که کشیشان، دانشمندان و والدین را مشغول نگه می دارد. متأسفانه، چیزی که بچه ها و فلاسفه را مشغول نگه می دارد این است که از کشیشان، دانشمندان و والدین بپرسند: «چرا؟»

اقرار کردن به این موضوع کمی باعث معذب شدن آدم می شود، اما باید گفت که هرچه که اتفاق می افتد، هیچ دلیل خاصی پشتش نیست.

ارسطو، مرز مشخصی میان ویژگی های ضروری و تصادفی تعیین کرد. آن طور که او می گوید، ویژگی های ضروری آن هایی هستند که یک شیء، بدون آن ها دیگر آن شیء نیست و ویژگی های تصادفی آن هایی هستند که چگونگی یک شیء را تعیین می کنند نه ذات آن را. به عبارت دیگر، اگر عقلانیت سقراط را از او بگیرید، او دیگر سقراط نخواهد بود اما اگر بینی اش را عمل کنید، او سقراطی خواهد بود که عمل بینی کرده است.