کتاب جهان چگونه مدرن شد

The Swerve: How the World Became Modern
داستان یک پیچ، یک کتاب، یک کاتب
کد کتاب : 12680
مترجم :
شابک : 978-622-6401-07-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 416
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2011
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 8
زودترین زمان ارسال : 2 دی

برنده جایزه پولیتزر غیرداستانی در سال 2012

برنده جایزه ملی کتاب آمریکا در سال 2012

معرفی کتاب جهان چگونه مدرن شد اثر استیون گرین بلت

کتاب جهان چگونه مدرن شد، اثری نوشته ی استیون گرین بلت است که اولین بار در سال 2011 انتشار یافت. حدود ششصد سال پیش، مردی کوتاه قامت، خوش مشرب و زیرک در آستانه ی چهل سالگی، متنی بسیار قدیمی را از کتابخانه ای برداشت، با هیجان به چیزی که کشف کرده بود، نگاه کرد و دستور داد که این متن تکثیر شود. آن کتاب، آخرین نسخه ی به جا مانده از حماسه ی فلسفی و کهن روم، «در باب طبیعت چیزها» نوشته ی لوکرتیوس بود. تکثیر و ترجمه ی این کتاب کهن—بزرگترین کشف بزرگترین کاشف کتاب ها در عصر خود—باعث جرقه خوردن اتفاقات رنسانس شد و به هنرمندانی چون بوتیچلی و متفکرینی چون جیوردانو برونو الهام بخشید. «در باب طبیعت چیزها» همچنین، به نوعی به اندیشه های گالیله، فروید، داروین و انیشتین شکل داد و تأثیری تحول برانگیز بر نویسندگانی چون مونتنی، شکسپیر و حتی توماس جفرسون داشت. کتاب جهان چگونه مدرن شد، داستان آن کتاب ارزشمند است.

کتاب جهان چگونه مدرن شد

استیون گرین بلت
استیون گرین بلت، زاده ی ۷ نوامبر ۱۹۴۳، اندیشمند، استاد دانشگاه و نویسنده ای آمریکایی است. او از تأثیرگذارترین متخصصان مطالعات رنسانس در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم در نظر گرفته می شود. گرین بلت پس از تحصیلات ابتدایی به دانشگاه ییل رفت. او در سال ۱۹۸۰ پس از سال ها تدریس در دانشگاه، به رتبه ی استادی رسید و نخستین کتاب معرو خود را درباره ی ادبیات قرن شانزدهم انگلیس نوشت. گرین بلت پس از بیست و هشت سال پژوهش و تدریس در کالیفرنیا به ماساچوست رفت و در دانشگاه هاروارد مشغول به کار شد. او د...
نکوداشت های کتاب جهان چگونه مدرن شد
An innovative work of history and a thrilling story of discovery.
یک اثر تاریخی خلاقانه و داستانی هیجان انگیز درباره ی اکتشاف.
Amazon Amazon

A brilliant works of non-fiction.
یک اثر غیرداستانی درخشان.
NPR NPR

قسمت هایی از کتاب جهان چگونه مدرن شد (لذت متن)
هیچ تبیین یگانه ای برای ظهور رنسانس و آزادی نیروهایی که جهان ما را شکل بخشیده اند، وجود ندارد. با این حال در کتاب حاضر کوشیده ام یک داستان رنسانسی کمتر شناخته شده اما نمونه وار را تعریف کنم، داستان کشف کتاب در باب طبیعت چیزها. مزیت ویژه ی این کشف، انطباق آن است با شیوه و شمایل تلقی ما از چرخش فرهنگی ای که در سرآغازهای زندگی و اندیشه ی مدرن روی داد: نوعی رنسانس، یا نوزایی و تولد دوباره ی عهد باستان. بدین ترتیب، این داستانی است درباره ی این که چگونه جهان به سمت جدیدی چرخید.

بزرگترین مانع برای لذت، درد نیست؛ پندارهای غلط است.

او نوشت چیزی که انسان ها می توانند و باید انجام دهند، غلبه بر ترس هایشان، پذیرش این حقیقت که خودشان و تمام چیزهای پیرامونشان گذرا هستند، و به آغوش کشیدن زیبای و لذت دنیا است.