«اسمیت» مهارت هایی را ارائه می کند که مخاطبین برای تقویت و حفظ سلامت روان خود به آن نیاز دارند.
سرشار از بینش های مهرآمیز.
خردمندانه و کاربردی.
وقتی به اندازه کافی نخوابیده باشید، همه چیز ده برابر سخت تر می شود. خواب تأثیر عمیقی در هر جنبه از تندرستی شما دارد. بنابراین، اگر فکر می کنید خوابتان آنطور که باید خوب نیست، برای بهبود آن تلاش کنید؛ چرا که قطعا ارزش صرف وقت و انرژی را دارد.
این کتاب دربرگیرنده مهم ترین چیزهایی است که تاکنون یاد گرفته ام، چیزهایی که به خودم و مراجعانم کمک کرده به جای تقلا و دست و پا زدن میان احساسات، راه درستی را پیش بگیریم. خواندن این کتاب تضمین نمی کند که شما باقی عمرتان لبخند به لب زندگی خواهید کرد؛ اما به شما یاد می دهد از کدام ابزار بهره بگیرید تا لبخند هایتان واقعی و از صمیم قلب باشد.
توصیه می کنم کسانی که مدت طولانی است به بی خوابی دچارند، حتما به متخصص مراجعه کنند. اما اگر می خواهید روی بهبود میزان یا کیفیت خواب خود کار کنید، فهرستی از نکات را در ادامه آورده ام. باز هم تأکید می کنم، ما به دنبال کمال نیستیم و مجبور نیستید تمام کارهای فهرست را برای خوب و به اندازه خوابیدن انجام دهید.
باید بگم این کتاب جزو اون دسته کتابهاییه که دوست داری کاش زودتر میخوندی. جولی اسمیت که یه روانشناس بالینیه، خیلی ماهرانه تونسته مفاهیم پیچیدهی روانشناسی رو به زبانی ساده و قابل فهم برای همه توضیح بده. چیزی که این کتاب رو از بقیهی کتابهای خودیاری متمایز میکنه، اینه که فقط نمیگه «مثبت فکر کن» یا «استرس نداشته باش»؛ بلکه دقیقاً ابزار و تکنیکهای عملی برای مدیریت احساسات، اضطراب، افسردگی و حتی بهبود خواب رو ارائه میده. من شخصاً تکنیک «نوشتن احساسات منفی» رو که پیشنهاد داده بود، چند هفته انجام دادم و واقعاً تونستم بهتر ریشهی ناراحتیهامو پیدا کنم. ترجمهی نیلوفر حجازی زاده هم فوقالعاده روان و خوشخوان بود و هیچ گیر و مبهمی توی متن نداشتم. واقعاً به همه پیشنهاد میکنم، چه اونایی که با روانشناسی آشنایی دارن و چه کسایی که تازه میخوان وارد این حوزه بشن. این کتاب رو نمیشه یه بار خوند و کنار گذاشت؛ باید بارها مراجعه کردش و ازش کمک گرفت
ارزش خرید داشت
کتاب سبک روانشناسی داره و بسیار آموزندس. من خیلی دوسش داشتم و پیشنهادش میکنم. از نشر میلکان ترجمه خانم شنطیائی تهیه کردم راضی ام.
نشر میلکان عالی بود ترجمش دکتر اسمیت خیلی ساده مباحث و تکنیکهای رواندرمانی رو توضیح داده و قلم بسیار روانی داره
به نظر من عالی بود؛من نشر ملیکان رو خوندم ولی مشتاقم بدونم بهترین ترجمه کدومه؟
نشر مون ترجمه روانتر وعالی داره
کتاب خوب و کاربردیست. من ترجمه آرزو شنطیائی از نشر میلکان رو خوندم. خوب بود.
سلام عرض ادب ترجمه خانم آرزو شنطیائی رو خوندم و بسیار عالی بود اینم بگم که یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم و من رو از دست افکارم نجات داد ممنون از زحمات شما
سلام دوستان کدوم یکی از ترجمه هارو بخریم بهتره؟
من ترجمه نشر میلکان رو خوندم، به نظرم خیلی خوب بود
ترجمهی ارجمند تخصصیتره
ترجمه میلکان رو گرفتم. خیلی خوب بود ترجمه میلکان.
ترجمه کمال خسروی از نشر مون عالیه
با سلام. این کتاب با عنوان چرا تا حالا نمیدانستم ( نشر ارجمند ) هم به چاپ رسیده. لطفا به لیست موجود در این صفحه اضافه کنید. با تشکر از سایت ایران کتاب
امی قیمت اش ۲۰۴ تومان است یا ۲۴ تومان
موضوع این کتاب در زمینه روانشناسی هستش که نویسنده در مورد خودآگاهی و احساساتی از جمله ترس، اضطراب، شرم و ... و اهداف، ارزشها و معنا و مفهوم زندگی صحبت میکنه و برای بعضی موارد هم نکات و راه حل هایی رو بیان میکنه تا بتونیم با به کارگیریشون رو مشکلاتمون کار کنیم و اونارو بهبود و یا حل کنیم. چون بنده از قبل چندتا کتاب روانشناسی خوندن بودم مطالبش زیاد تازگی نداشت و پر از نکات خاص هم نبود اما برای کسانی که از قبل کتاب روانشناسی نخوندن حتما کتاب خوب و مناسبی هستش. متاسفانه محتوای کتاب در حد و اندازه عنوانش نبود و اونطوری که توی نظرات هم گفته شده (توو سایتهای دیگه) فوق العاده نیست. درسته این کتاب بیشتر و با جزییات به مسائل پرداخته بود ولی بنده کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بیشتر دوس داشتم. و اینکه بخوام کتاب رو در چند جمله خلاصه کنم باید بگم سعی کنید قدرت ذهن آگاهی و خود آگاهی رو در درونتون پرورش بدین یعنی اینکه در جایگاه مشاهده گر به تفکر و احساست خودتون نگاه کنید و تمام احساساتی که درونتون ایجاد میشه رو قبول کنید. با خودتون مهربون باشید و حس شفقت داشته باشید. توقعات بالایی از خودتون نداشته باشید و خودتون رو هر جور که هستید بپذیرید و به مسائل شخصی از جمله تغذیه، ورزش (مهم)، خواب و روابطتون (مهم) بیشتر دقت کنید.
یکی از ویژگیهای مثبت این کتاب اینه که راهکار هم ارائه داده
یک کتاب بسیار کاربردی برای مواجهه با مشکلات رایج در زندگی و در عین حال علمی و آموزنده
کتاب کی موجود میشود؟