جنایت، اخلاق، و احساس عذاب وجدان از اصلیترین دغدغه های «داستایفسکی» به شمار می آید.
رمان «یادداشت های زیرزمینی» با جملاتی مشهور از شخصیت اصلی در مورد خودش آغاز می شود: «من آدم مریضی هستم... من آدم کینهتوزی هستم. من آدم نفرتانگیزی هستم.»
«داستایفسکی» چه حقایقی را در مورد انسان ها آشکار کرد و چگونه به مسیر ادبیات، شکل و جهت داد؟
این مقایسه، با توجه به تعداد ترجمهها، سبب آشنایی بیشتر و بهتر با این شاهکار تاریخ ادبیات شده و در انتخاب ترجمهای که بیشتر میپسندید، کمکحالتان است.
در این مقاله قصد داریم به حقایقی مهم، جالب توجه و کوتاه درباره ی زندگی فئودور داستایفسکی بپردازیم.
نویسندگان پرتعدادی در «ادبیات روسیه» ظهور کرده اند که ایده های ژرف، آثار ادبی و توانایی آن ها در داستان سرایی در طول زمان طنین انداز بوده است.
«شبهای روشن» نیز مانند همهی شاهکارهای داستایفسکی، از منظری انسانی و روانشناسانه پرداخت شده است.
داستان های او، یکی از اصلی ترین پایه های ادبیات روسیه را تشکیل می دهند.
سلام میشه لطفا راهنمایی کنید این نسخه بهتره یا برای نشر پارسه؟
ترجمه نشر پارسه دقیقتر و روانتره. ترجمه نشر نیلوفر خیلی بد بود بنظرم. انگار مترجمش اصلا با داستایفسکی آشنا نیست.
محتوای دو کتاب دقیقا یکیه؟ من اینو خریدم و متوجه شدم تحقیق، جمعآوری، تألیف و ترجمه از روسی به انگلیسی کتاب برای دکتر ادوارد واسیولک هست و شاهپور عظیمی صرفاً مترجم اون کتابه. میخوام ببینم آیا کتاب نشر پارسه هم ترجمهی همون کتابه یا یک تحقیق جداگانه است؟