کتاب در برابر تخت

Before the Throne
کد کتاب : 929
مترجم :
شابک : 978-600-296-327-7
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1394
سال انتشار میلادی : 1983
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 13 اردیبهشت

نجیب محفوظ برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1988

معرفی کتاب در برابر تخت اثر نجیب محفوظ

کتاب در برابر تخت، رمانی نوشته ی نویسنده ی بزرگ مصری، نجیب محفوظ است که اولین بار در سال 1983 منتشر شد. داستان این رمان به افرادی می پردازد که در شکل گیری مصرِ مدرن در طول تاریخ، نقشی ایفا کرده اند؛ از حاکمی گرفته که سه هزار سال پیش از میلاد مسیح برای اولین بار مصر را به کشوری متحد تبدیل کرد تا انور سادات، رئیس جمهوری که در سال 1981 به قتل رسید و شخصیت های تاریخی معروف دیگری چون رامسس دوم. این شخصیت ها باید در مقابل سه ایزد مصری با نام های اُزیریس، ایزیس و حوروس، از تصمیمات و کارهای خود دفاع کنند؛ آن هایی که اعمالشان به نفع کشور و مردمشان بوده، می توانند جاودانه در بهشت زندگی کنند و آن هایی که نتوانسته اند از مصرِ تحت حکومتشان به خوبی پاسداری نمایند، یا به دوزخ و یا به «جایگاه پوچی» فرستاده خواهند شد.

کتاب در برابر تخت

نجیب محفوظ
نجیب محفوظ، زاده ی 11 دسامبر 1911 و درگذشته ی 30 آگوست 2006، نویسنده و نمایشنامه نویس مصری و برنده ی جایزه نوبل ادبیات در سال 1988 بود. محفوظ در یکی از محلات قاهره به نام جمیلیه به دنیا آمد. او که فرزند یک کارمند دولتی بود، از سال 1934 تا زمان بازنشستگی اش در سال 1971 در قسمت فرهنگی خدمات کشوری مصر کار کرد. محفوظ ابتدا در وزارت موقوفات به کار پرداخت و سپس رئیس بنیاد حمایت از سینما و در دوران پایان کارمندی، مشاور وزیر فرهنگ شد. او در طول دوران حرفه ای خود، 30 کتاب داستانی نوشت.محفوظ در آثار خو...
نکوداشت های کتاب در برابر تخت
An extraordinary novel.
رمانی خارق العاده.
Penguin Random House Penguin Random House

A remarkable book in brevity and in profundity.
اثری بسیار شایان توجه از نظر شجاعت و ژرفای معنا.
Global Ministries

This controversial work skillfully traces five thousand years of Egypt’s past.
این کتاب جنجال برانگیز، با مهارت تمام، پیشینه ی پنج هزار ساله ی مصر را مورد بررسی قرار می دهد.
Amazon Amazon

قسمت هایی از کتاب در برابر تخت (لذت متن)
پادشاه منس گفت: یکپارچگی مصر با شمشیر و تلی از جمجمه ها حاصل شده است و باید یکپارچگی بر همین اساس استمرار پیدا کند. اما از بدشانسی، دشمنی بر ما غلبه کرد که افکار و اندیشه ها نام داشت. بنابراین ما از درون در معرض حمله قرار گرفتیم و شکوه تاریخی ما به سخره گرفته شد... اخناتون گفت: بحث های شما هیچ سودی ندارد. مسئله به سادگی این است که من صدای معبودی را شنیده بودم. این نعمتی الهی بود که به سراغ شما نیامد.

مقابله با بیسوادی، مهمتر از مبارزه با امپریالیسم جهانی است.

ما در زمان های افول به افراد خردمند نیاز داریم، همانطور که در هنگام شیوع بیماری های مسری، محتاج پزشکان هستیم.