We now only rarely discover facts, Lynch observes; instead, we download them. Of course, we also upload them: with each click and keystroke, we hack off tiny bits of ourselves and glom them on to a data Leviathan…The root of the problem, as he sees it, is a well-known paradox: reason can’t defend itself without resort to reason.
لینچ مشاهده می کند که ما اکنون به ندرت واقعیت ها را کشف می کنیم. در عوض ، آنها را بارگیری و صد البته بارگذاری می کنیم: با هر کلیک و فشار دادن ، ما تکه های کوچکی از خود را هک می کنیم و آنها را به یک لویاتان داده ها می کشانیم ... ریشه اصلی این مشکل ، آنطور که او می بیند ، یک پارادوکس شناخته شده است: عقل بدون توسل به عقل نمی تواند از خود دفاع کند.

New Yorker
In The Internet of Us, Michael P. Lynch begins by pointing out, rightly enough, that in the age of the Internet we seem simultaneously to know more and know less. This leads him, philosopher that he is, to ask some questions about what it means to say that we know something…Mr. Lynch’s basic argument is that if we understand better the conditions under which knowledge is produced and disseminated―conditions he explores clearly and cogently―then we will become more ‘responsible’ knowers.
مایکل پاتریک لینچ در "اینترنت ما" به درستی اشاره می کند که در عصر اینترنت به نظر می رسد که ما همزمان هم بیشتر می دانیم و هم کمتر. این امر، او را که یک فیلسوف است، وا می دارد تا بپرسد که دانستن یک چیز به چه معناست....مباحثه های ابتدایی آقای لینچ بیانگر این امر است که اگر ما شرایطی را که دانش تحت آن تولید و توزیع می شود درک کنیم، شرایطی که او شفاف و قاطعانه می کاود، در آن صورت به افراد دانای مسئول تری تبدیل خواهیم شد.

Wall Street Journal
An excellent, much-needed contribution to the constant battle to sort truth from falsity.
اثری یاری گر، عالی و به جا جهت جور درآوردن نبرد دائمی بر سر حقیقت و کذب.

Kirkus Reviews
A bracing challenge to Internet enthusiasts.
چالشی فرح بخش برای علاقمندان به اینترنت.

Booklist