کتاب اینترنت ما

The Internet of Us
اطلاعات زیاد و فهم کم در عصر کلان داده
کد کتاب : 15080
مترجم :
شابک : 978-6226019125
قطع : جیبی
تعداد صفحه : 386
سال انتشار شمسی : 1398
سال انتشار میلادی : 2016
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 9
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب اینترنت ما اثر مایکل پاتریک لینچ

"اینترنت ما" اثر "مایکل پاتریک لینچ" به "اطلاعات زیاد و فهم کم در عصر کلان داده" اشاره می کند. این اثر آگاهی بخش، صادقانه با سوالات مهم درگیر می شود؛ سوالاتی نظیر اینکه آیا اینترنت ما را به افراد دانای منفعل تبدیل می کند؟ آیا توانایی استدلال ما را تضعیف می کند؟ و اینکه ما در این زمینه چه کار می توانیم بکنیم؟
در قدیم گفته می شد "عقل مردم به چشم آن هاست". حالا عقل مردم به گوگل کردن همه چیز است! با دسترسی بیست و چهار ساعته به چیزی نزدیک به تمام اطلاعات جهان که درست زیر انگشتان ماست، دیگر کسی به خودش زحمت نمی دهد برای یافتن پاسخ ها، به کتابخانه یا دایره المعارف سر بزند. فقط کافی است که مرورگر هایمان را بگشاییم، چند کلید واژه تایپ کنیم و منتظر بمانیم تا اطلاعات بیفتند در دامان ما. اکنون "اینترنت ما" به قلم "مایکل پاتریک لینچ" که قاطعانه به عنوان یک اثر پیشگام در زمینه ی فلسفه ی مدرن شناخته می شود، به خوانندگان کمک می کند تا دانسته های خود را از مفهوم انسان بودن در عصر دیجیتال منقلب نمایند.
واضح است که به تصویر کشیدن دانش بر اساس عقل، نقشی ضروری در جامعه ایفا می کند و معمولا فهم و درک مسائل، چیزی بیشتر از دریافت اطلاعات است. در این زمینه فیلسوف پیشرو، "مایکل پاتریک لینچ" نشان می دهد که چطور نحوه ی زندگی های دیجیتال ما، سبب می شود تا برخی از روش های پردازش اطلاعات را برتر از دیگران بدانیم و این چنین سبب تحریف بزرگترین صفات بشری شویم. "مایکل پاتریک لینچ" در "اینترنت ما" با ترسیم مسیری از "غار افلاطون" تا "عینک گوگل"، به خواننده راهنمایی های لازم برای یافتن راه خود را در این باتلاق فلسفی نشان می دهد.

کتاب اینترنت ما

نکوداشت های کتاب اینترنت ما
We now only rarely discover facts, Lynch observes; instead, we download them. Of course, we also upload them: with each click and keystroke, we hack off tiny bits of ourselves and glom them on to a data Leviathan…The root of the problem, as he sees it, is a well-known paradox: reason can’t defend itself without resort to reason.
لینچ مشاهده می کند که ما اکنون به ندرت واقعیت ها را کشف می کنیم. در عوض ، آنها را بارگیری و صد البته بارگذاری می کنیم: با هر کلیک و فشار دادن ، ما تکه های کوچکی از خود را هک می کنیم و آنها را به یک لویاتان داده ها می کشانیم ... ریشه اصلی این مشکل ، آنطور که او می بیند ، یک پارادوکس شناخته شده است: عقل بدون توسل به عقل نمی تواند از خود دفاع کند.
New Yorker New Yorker

In The Internet of Us, Michael P. Lynch begins by pointing out, rightly enough, that in the age of the Internet we seem simultaneously to know more and know less. This leads him, philosopher that he is, to ask some questions about what it means to say that we know something…Mr. Lynch’s basic argument is that if we understand better the conditions under which knowledge is produced and disseminated―conditions he explores clearly and cogently―then we will become more ‘responsible’ knowers.
مایکل پاتریک لینچ در "اینترنت ما" به درستی اشاره می کند که در عصر اینترنت به نظر می رسد که ما همزمان هم بیشتر می دانیم و هم کمتر. این امر، او را که یک فیلسوف است، وا می دارد تا بپرسد که دانستن یک چیز به چه معناست....مباحثه های ابتدایی آقای لینچ بیانگر این امر است که اگر ما شرایطی را که دانش تحت آن تولید و توزیع می شود درک کنیم، شرایطی که او شفاف و قاطعانه می کاود، در آن صورت به افراد دانای مسئول تری تبدیل خواهیم شد.
Wall Street Journal Wall Street Journal

An excellent, much-needed contribution to the constant battle to sort truth from falsity.
اثری یاری گر، عالی و به جا جهت جور درآوردن نبرد دائمی بر سر حقیقت و کذب.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

A bracing challenge to Internet enthusiasts.
چالشی فرح بخش برای علاقمندان به اینترنت.
Booklist Booklist

قسمت هایی از کتاب اینترنت ما (لذت متن)
جامعه ای را تصور کنید که در آن، مدل های کوچکی از گوشی های هوشمند ساخته اند که مستقیم به مغز آدم ها وصل می شود. فرض کنید اسم این تکنولوژی «عصب رسانه» باشد. هرکس که از این تکنولوژی بهره می برد، می تواند با یک دستور ذهنی به اطلاعات مربوط به هر موضوعی که می خواهد دسترسی پیدا کند. آیا دنبال پایتخت بلغارستانید یا می خواهید سرعت متوسط پرواز پرستوها را بدانید؟ همین لحظه پیش رویتان حاضر می شود. کاربران این عصب رسانه می توانند به معنای واقعی کلمه با یک چشم بر هم زدن از هرچیزی که می خواهند عکس بگیرند؛ خیلی زود محاسبات پیچیده را انجام دهند و صرفا با فکر کردن، به اطلاعات تماس هرکسی که می بینند دسترسی پیدا کنند. اگر شما عضوی از این جامعه باشید، دیگر لازم نیست اسم شخصی را که در مراسم شام دیشب به شما معرفی کرده اند، حفظ کنید، چراکه یک دستگاه کامپیوتری کوچک این کار را برای شما انجام می دهد. از نگاه افراد این جامعه، وضع به شکلی است که انگار جهان درون سرشان است. این یک جهان متصل است که در آن می توان دانش را بی درنگ به شیوه ای بسیار شخصی و خصوصی با هرکسی به اشتراک گذاشت. درون چنین جهانی، دسترسی به خرد جمعی اعصار گوناگون به سادگی دسترسی به حافظهٔ شخصی است. کسب دانش نه تنها ساده است، بلکه میزان دانش هرکسی نیز بسیار بیشتر از قبل است. البته شاید بعضی ها سخت گیری به خرج بدهند و بگویند بعضی از این اطلاعاتی که عصب رسانه ها در دسترس ذهن کاربران قرار می دهند واقعا «دانش» نیستند. به علاوه ممکن است ادعا کنند که پنجره های تکنولوژیکی دوطرفه اند. یعنی دستگاهی که یک عالم اطلاعات به شما می دهد، از آن طرف، کلی اطلاعات مربوط به شما را هم به جهان می دهد و همین ممکن است تهدیدی برای حریم خصوصی افراد باشد. شاید بعضی ها هم دل نگران تکه تکه شدن جامعه باشند؛ چراکه همین عصب رسانه ها مردم را تشویق می کنند که اطلاعاتشان را بیشتر با کسانی به اشتراک بگذارند که جهان بینی مشترکی با آن ها دارند. آن ها نگران اند که این وضعیت استقلال و اختیار ما را کمتر کرده و ما را به ذهن جمعی۸ خاصمان وابسته تر می کند؛ درنتیجه به مرور از انسان بودنمان کاسته خواهد شد.