کتاب گریز از آزادی

Escape from Freedom
کد کتاب : 3312
مترجم :
شابک : 978-964-6026-85-8
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 306
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1941
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 30
زودترین زمان ارسال : 29 شهریور

اریک فروم از نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز

در فهرست کتاب هایی که زندگیتان را دگرگون می کنند

معرفی کتاب گریز از آزادی اثر اریک فروم

کتاب گریز از آزادی، اثری نوشته ی اریک فروم است که نخستین بار در سال 1941 به چاپ رسید. اگر انسان ها نتوانند با خطرات و مسئولیت های ذاتی آزادی کنار آیند و زندگی کنند، به احتمال زیاد به تمامیت خواهی و استبداد روی خواهند آورد. این جمله را می توان ایده ی اصلی کتاب گریز از آزادی در نظر گرفت. آثار اندکی مانند این کتاب توانسته اند عوامل شکل دهنده به جامعه ی مدرن و همچنین چگونگی شکل گیری سیستم های تمامیت طلب را تا این اندازه روشن و جامع مورد تحلیل و بررسی قرار دهند. اگرچه ظهور دموکراسی به آزادی برخی انسان ها انجامید، همزمان جامعه ای را به وجود آورد که انسان به عنوان فرد، در آن با احساس بیگانگی و تنهایی رو به روست. فروم در گریز از آزادی، با بهره گیری از بینش های روانکاوانه به مشکلات تمدن معاصر می پردازد.

کتاب گریز از آزادی

اریک فروم
اریک فروم، زاده ی 23 مارس 1900 و درگذشته ی 18 مارس 1980، روانکاو، جامعه شناس، روانشناس اجتماعی و فیلسوف آمریکایی آلمانی تبار است.فروم در فرانکفورت آلمان به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در دانشگاه های هیدلبرگ و مونیخ و موسسه ی روانکاوی برلین ادامه داد. فروم بعد از ظهور نازیسم در آلمان به ژنو رفت و سرانجام در سال 1934 به آمریکا مهاجرت کرد. او تابعیت ایالات متحده را دریافت کرد و در دانشگاه کلمبیای نیویورک مشغول به فعالیت شد. فروم سپس به مکزیک رفت و در دانشگاه مستقل ملی مکزیک کرسی روانکاوی را تأسی...
نکوداشت های کتاب گریز از آزادی
A landmark work by one of the most distinguished thinkers of our time.
اثری برجسته نوشته ی یکی از شاخص ترین اندیشمندان عصر ما.
Barnes & Noble

A book that is as timely now as when first published in 1941.
کتابی که هنوز به اندازه ی زمان انتشار در سال 1941، مرتبط با زمانه است.
Goodreads

An important and challenging work.
اثری مهم و چالش برانگیز.
The New York Herald Tribune

قسمت هایی از کتاب گریز از آزادی (لذت متن)
حل مسئله رابطه ی بین طبیعت و انسانی که اکنون فرد شده تنها به یک راه ممکن است و آن همبستگی فعال فرد با همه آدمیان و فعالیت خودانگیخته وی با عشق ورزیدن و کار است که او را نه با علایق نخستین بلکه به عنوان فردی مستقل و آزاد با دنیا اتحاد می دهد.

اما اگر شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی که همه سیر تفرد انسانی بدان ها وابسته است اساسی برای تحقق فردیت بدان معنی که هم اکنون گفتیم به دست ندهند، و مردم نیز آن علایق را که به ایشان ایمنی می بخشید از دست داده باشند، این خلا آزادی را مبدل به بار غیر قابل تحملی خواهد ساخت که در این حال با شک، با یک نوع زندگی بی معنی و بدون جهت تفاوتی نخواهد داشت.

هرچه مسیر حرکت به سوی زندگی بیشتر سد شود، مسیر حرکت به سوی ویرانی قدرت می گیرد؛ هرچه زندگی بیشتر تحقق یابد، قدرت تخریب گری کم می شود. تخریب گری، نتیجه ی زندگی نزیسته است.