کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
کتاب اول
کد کتاب : 752
مترجم :
شابک : 978-600-229-290-2
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 208
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1979
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 35
زودترین زمان ارسال : 3 اردیبهشت

جزو لیست مدرن لایبرری (به انتخاب مخاطبین)

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1981 ساخته شده است.

معرفی کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها اثر داگلاس آدامز

کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها، رمانی علمی تخیلی نوشته ی داگلاس آدامز است که برای نخستین بار در سال 1979 منتشر شد. چند ثانیه قبل از نابودی زمین، آرتور دنت به کمک دوستش، فورد پریفکت، این سیاره را ترک می کند. این دو شخصیت در کنار یکدیگر، سفری فضایی را به همراه همسفران مختلف و متعددی آغاز می کنند؛ همسفرانی چون رئیس کهکشان و نامزدش، رباتی نابغه اما افسرده به نام ماروین، و شخصیتی که ذهنش سخت درگیر چگونگی ناپدید شدن خودکارهایی است که در طول سال ها خریده است. این خودکارها کجا رفته اند؟ ما چرا به دنیا می آییم و چرا می میریم؟ پسخ همه ی این سؤالات، در ستارگان است.

کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها

داگلاس آدامز
داگلاس نوئل آدامز، زاده ی 11 مارس 1952 و درگذشته ی 11 می 2001، ، نویسنده ی انگلیسی بود.آدامز در کمبریج به دنیا آمد و اولین آثارش در مدرسه به چاپ رسیدند. او در سال 1974 مدرک کارشناسی اش را در رشته ی ادبیات انگلیسی دریافت کرد.آدامز پس از فارغ التحصیلی به لندن بازگشت و وارد عرصه ی نویسندگی برای برنامه های تلویزیونی و رادیویی شد. با گذشت زمان، حوزه ی فعالیت او گسترش یافت و به نویسنده ای شناخته شده و پرطرفدار تبدیل شد.داگلاس آدامز سرانجام در سن 49 سالگی بر اثر حمله قلبی چشم از جهان فرو بست.
نکوداشت های کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها
Lively, sharply satirical, brilliantly written.
زنده، با طنزی گزنده و نگارشی درخشان.
Atlantic

With droll wit, a keen eye for detail and heavy doses of insight.
با ظرافتی طنزآمیز، نگاهی تیزبین به جزئیات و انبوهی از خرد.
San Diego Union

Brilliantly successful.
فوق العاده موفق
Barnes & Noble

قسمت هایی از کتاب راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها (لذت متن)
می دونی، آرمان گرایی چیز خوبیه. صداقت علمی و پای بندی به حقیقت در تحقیقات هم درسته. این ها همه ش سر جای خودشون معتبر و محترمن. جست و جوی حقیقت به هر بهایی، این هم خیلی شیکه و چی بهتر از این! اما، البته می بخشیدها، زمانی می رسه و آدم گاهی تو یه موقعیتی گیر می کنه که به این نتیجه می رسه که حقیقت محض علمی، اگه اصلا وجود داشته باشه، اینه که به احتمال بسیار زیاد یه گله ابله دیوونه جهان چند بعدی و بی نهایت ما رو اداره می کنن. اون وقت آدم دو راه بیشتر نداره: یا دوباره ده میلیون سال علاف بشه تا آخرسر برسه به همین جواب، یا پول رو بر داره و بزنه به چاک. من که انتخابم روشن و مشخصه.

حتی اگر این دانشمندها می دونستن که رییس جمهور کهکشان هیچ قدرتی نداره باز هم براشون فرقی نمی کرد و می خواستند یه بار هم شده این آدم رو از نزدیک ببینند. فقط شش نفر در کهکشان می دونستن که مهم ترین وظیفه ی رییس جمهور نه اعمال قدرت که پرت کردن حواس مردم از قدرته.

جادوتز ادامه داد، «بذارید این کامپیوترها مثل قدیم به کار خودشون برسن و هرچی می خوان حساب کنن، ما هم به کار خودمون می رسیم و به حقیقت های ابدی رسیدگی می کنیم. قبول؟ طبق قوانین، جست و جوی حقیقت های ابدی و مهم واضحا و بدون ابهام به متفکران حرفه ای واگذار شده رفیق. حالا اگه یه کامپیوتر لعنتی پیدا بشه و جواب این سوال ها رو پیدا کنه همه ی ما درجا بی کار می شیم. درسته؟ می خوام بگم که حق نیست که ما تمام شب نخوابیم و درباره ی اینکه آیا خالق وجود داره یا نه فکر و بحث کنیم و تو سر و کله ی هم بزنیم و این ماشین زپرتی فردا صبح شماره ی تلفن خصوصی یارو رو هم رو به تکه کاغذ بنویسه.