کتاب جهان در 2050

The World in 2050
کد کتاب : 1104
مترجم : ناصر زرین پنجه

شابک : 978-600-92371-4-2
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 552
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 2010
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : ---

جزو پرفروش ترین کتاب ها و رمان های ایران

معرفی کتاب جهان در 2050 اثر لارنس اسمیت

کتاب جهان در 2050، اثری نوشته ی لارنس اسمیت است که نخستین بار در سال 2010 به انتشار رسید. جمعیت جهان در حال انفجار است، گونه های وحشی در حال نابودی هستند، محیط زیست به شکل فزاینده ای از بین می رود و قیمت منابع نفتی و آبی فقط و فقط رو به فزونی دارد. به راستی ما چگونه دنیایی را برای فرزندان و نوه هایمان به ارث خواهیم گذاشت؟ لارنس اسمیت در این کتاب پرفروش با استفاده از آخرین تحقیقات و مدل سازی های انجام شده در سطح جهان، تصویری علمی و پرجزئیات را از سیاره ی زمین در سال 2050 ترسیم می کند. این کتاب، اطلاعات جغرافیایی و تاریخی را با مدل سازی ها و تحلیل های علمی ترکیب می کند و پویایی شناسی اقلیم، وضعیت منابع طبیعی و شیوه ی رشد اقتصادهای مختلف را مورد بررسی قرار می دهد؛ اما اسمیت در این اثر، چیزی بیشتر از مجموعه ای از تحقیقات و آمار را برای مخاطبین تدارک دیده است: او پانزده ماه در مناطق حاشیه ایِ قطبی در سفر بوده و داستان ها و اطلاعات بسیار جالب و شگفت انگیزی را در کتاب جهان در 2050 جای داده است.

کتاب جهان در 2050

لارنس اسمیت
لارنس اسمیت، استاد جغرافیا و علوم زمینی و فضایی در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس است. او مقاله های زیادی را در ژورنال های علمی معتبر به چاپ رسانده و فعالیت های فراوانی در زمینه ی تغییر اقلیم و تهدیدهای پیش روی محیط زیست داشته است.
نکوداشت های کتاب جهان در 2050
The most compelling account available of the world of challenges and opportunities that we will leave for our children.
هیجان انگیزترین تشریح موجود از جهان چالش ها و فرصت هایی که برای فرزندانمان به ارث خواهیم گذاشت.
Goodreads

Credible and controversial.
موثق و جنجال برانگیز.
Barnes & Noble

A lively and impressive book.
کتابی سرزنده و تأثیرگذار.
Wall Street Journal Wall Street Journal

قسمت هایی از کتاب جهان در 2050 (لذت متن)
در شهر خودم لس آنجلس، همه با کمال میل حاضرند ماهیانه صد دلار برای تلویزیون کابْلی بپردازند، اما فریاد اعتراض همین افراد به هوا خواهد خاست اگر مجبور شوند همان مقدار برای مایه ی حیات پول بدهند؛ اکسیری که با لوله کشی مستقیما وارد خانه هایشان می شود.

متأسفانه، هیچ قانونی وجود ندارد که بیان کند یک شهر، باید مکان خوبی برای زندگی باشد تا رشد جمعیتی واقتصادی را به خود جلب کند. پارک ها، مدیریت خوب و جریان رونده ی ترافیک، اختیاری هستند نه الزامی. گاهی اوقات، شهرها با نرخی خیره کننده رشد می کنند، علیرغم این که جهنم هایی بر روی زمین هستند.