کتاب مترو 2034

Metro 2034
کد کتاب : 932
مترجم :
شابک : 978-600-182-194-3
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 480
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2009
نوع جلد : سلفونی
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

جزو پرفروش های بازار نشر

معرفی کتاب مترو 2034 اثر دمیتری گلوخوفسکی

کتاب مترو 2034، رمانی علمی تخیلی نوشته ی دمیتری گلوخوفسکی است که اولین بار در سال 2009 چاپ شد. این رمان که دنباله ای بر کتاب بسیار موفق و پرفروش مترو 2033 است، به ادامه ی داستان بقا و تلاش انسان ها در محیط متروی شهر مسکو پس از جنگ جهانی سوم می پردازد و مخاطبین را با بخش های سابقاً ناشناخته ی جهان مترو آشنا می سازد. چه تازه با این مجموعه آشنا شده باشید و چه طرفدار رمان اول این مجموعه باشید، این کتاب مطمئناً برایتان جذاب خواهد بود. کتاب مترو 2034 با حوادثی بسیار هیجان انگیز و تکان دهنده، شخصیت هایی قابل باور و سرسخت، تنشی دلهره آور و طنزی تلخ و تاریک تا مدت ها در ذهن مخاطبین بی شمار خود باقی خواهد ماند.

کتاب مترو 2034

دمیتری گلوخوفسکی
دیمیتری گلوخوف، زاده ی ۱۲ ژوئن ۱۹۷۹، روزنامه نگار و رمان نویس است که داستان های سیاسی اجتماعی می نویسد. او اولین رمانش را تحت عنوان ۲۰۳۳ Metro در سن هجده سالگی منتشر کرد. او این رمان را در سال ۲۰۰۲ میلادی به صورت رایگان در وب سایت شخصی اش منتشر کرد که بالغ بر سه میلیون مخاطب در سراسر جهان پیدا کرد. در سال ۲۰۰۵ ای-گیمز اقدام به ساخت یک بازی رایانه ای با همین عنوان کرد و در سال ۲۰۱۰ آن را منتشر ساخت. این بازی بعد از انتشار توانست امتیاز 9 از 10 را از سایت های محبوب IGN و gamespot دریافت کند.در ...
نکوداشت های کتاب مترو 2034
The much-anticipated sequel to a million-copy selling novel.
دنباله ای بسیار مورد انتظار بر رمانی با فروش چندمیلیون نسخه ای.
Booktopia

In this novel, Glukhovsky presents mysterious and unknown corridors in the Moscow subway and in the human imagination.
گلوخوفسکی در این رمان، دالان هایی اسرارآمیز و ناشناخته را در متروی مسکو و تخیل آدمی به مخاطب نشان می دهد.
Research Gate

One of the best apocalyptic settings around.
یکی از بهترین دنیاهای آخرالزمانی موجود.
Barnes & Noble

قسمت هایی از کتاب مترو 2034 (لذت متن)
با وجود اینکه پایان زندگانی عاری از معنویات همور، نزدیک بود و عذاب الهی ناشی از آن نیز نزدیکتر به نظر می رسید، او همچنان نمی توانست به خدا یا شیطان ایمان بیاورد. ولی اگر برزخی وجود داشت، در نظر پیرمرد آن برزخ دقیقا همین گونه به نظر می رسید.

آیا اصلا خوشحالی اهمیتی دارد اگر خودمان را در فرزندانمان بیابیم؟ رگه ای مشخص که برای میلیون ها سال در بدن هایمان در سفر بوده است.

زمین، بیش از اندازه کوچک شده بود، چه برای زنده ها و چه برای مردگان. در طول نیم قرن، خاکسپاری به اتفاقی اعیانی تبدیل شده بود که تنها افراد معدودی از عهده ی آن برمی آمدند. اما زمانی که کل سیاره در حال مرگ است، چه کسی به یک جسد اهمیت می دهد؟