کتاب عیش مدام

The Perpetual Org
Flaubert and Madame Bovary
کد کتاب : 984
مترجم :
شابک : 978-964-448-294-8
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1975
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

ماریو بارگاس یوسا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010

معرفی کتاب عیش مدام اثر ماریو وارگاس یوسا

کتاب عیش مدام، اثری نوشته ی برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات، ماریو بارگاس یوسا است که اولین بار در سال 1975 به انتشار رسید. این کتاب، مقاله ای بلند است که به شکلی بسیار جذاب و آموزنده به تحلیل و بررسی کتاب «مادام بواری» نوشته ی گوستاو فلوبر، به عنوان اولین رمان مدرن می پردازد. بخش ابتدایی کتاب عیش مدام، لحن و ساختار آثار خودزندگی نامه ای را به ذهن متبادر می کند. بارگاس یوسا سپس در بخش بعدی ساختار و معنی و مفهوم رمان مادام بواری را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و نقش آن را در شکل گیری و گسترش رمان های مدرن به تفصیل، تشریح می کند.

کتاب عیش مدام

ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ...
نکوداشت های کتاب عیش مدام
A vivacious and wonderful study of a great novel.
پژوهشی زنده و شگفت انگیز درباره ی رمانی بزرگ.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

It will send the reader back to Flaubert's masterpiece with renewed interest.
این اثر، مخاطب را با علاقه ای احیا شده، به شاهکار فلوبر بازمی گرداند.
Goodreads

Vargas Llosa's brilliant analysis of Gustav Flaubert's masterpiece.
تحلیل درخشان بارگاس یوسا از شاهکار گوستاو فلوبر.
Amazon Amazon

قسمت هایی از کتاب عیش مدام (لذت متن)
اغلب درباره ی «مادام بواری» تکرار می کنند که این رمان به یک ضربت خود را از رمانتیسم جدا کرد و آغازگر جنبش رئالیسم شد. اگر بگوییم این رمان به جای انکار رمانتیسم، آن را به کمال رساند، به حقیقت نزدیکتر است.

برخی رمانتیک ها (همچون لامارتین و شاتوبریان) صورت ذهنی واقعیت را توصیف می کردند و برخی دیگر (مثل هوگو) توهم را به جای واقعیت می نشاندند. فلوبر این واقعیت را گسترش داد و آن نیمه ای را که تخیل رمانتیک ها از میان برداشته بود به آن افزود (البته بی آنکه مثل زولا، اویسمان و دوده در سال های بعد، توهم رمانتیک را سرکوب کند). در این رمان اجزای سازنده ی عشق رمانتیک جملگی حضور دارند: فوران احساسات، تقدیر تراژیک، زبان شور و شوقی آتشین. رابطه ی میان لئون و اما که کم و بیش تمامی فصل اول قسمت سوم را تشکیل می دهد، اگر از بافت اصلی رمان جدا شود، به آسانی در رمانی رومانتیک جای می گیرد.